When there is no time to cook : WOLT

February 27, 2018



Kol gyvenau pas tėvus, tokios problemos kaip kada ir ką valgyti nebuvo. Lysdavau į šaldytuvą ir visada kažką  jame rasdavau jau pagaminto, ar pilna produktų iš kurių lengvai ir greitai galiu kažką pasigaminti. Išėjus gyventi atskirai viskas labai pasikeitė. Laisvo laiko atrodo lieka vis mažiau, darbai, reikalai, namų ruoša, viršvalandžiai ir panašiai, ir grįžus iš darbo ne visada spėju nubėgti į parduotuvę ir pasirūpinti produktais ar tiesiog dažnai net nebūna tiek laiko, kad galėčiau kažką pasigaminti. O valgyti vistiek reikia..? 

Turbūt jau daugelis matėt, visas instagram mirga su skanaus maisto nuotraukom ir WOLT maišeliais bei įvairiausiais kodais. Pamačiusi nusprendžiau apps'ą išbandyti ir pati. Pirmiausia patiko appso patogumas, maistą išsirinkti ir įsidėti į krepšelį ir už jį apmokėti gali vienu metu iš skirtingų restoranų ir kavinukių, todėl jei aš noriu wok makaronų, o draugas burgerio ar picos - labai lengvai galime užsisakyti iš skirtingų vietų, tuo pačiu pasiekti minimalų 10eur užsakymą ir mėgautis norimu maistu. 

Pliusas tas, kad visą laiką per appsą gali stebėti kas vyksta su tavo užsakymu - kada jis pagamintas ir kada išvežtas ir dar net gali matyti kur ir kaip juda tavo maistas su WOLT kurjeriu. Maistas atkeliauja visada tikrai greitai, šiltas ir tvarkingai sudėtas, nebūna išsilieję ar susikratę, žodžiu, lyginant su kitomis maisto išvežimo/pristatymo paslaugomis, kurias man teko bandyti, WOLT  tikrai patiko labiausiai ir jau turbūt kokias 5 dienas iš eilės nesuku sau galvos ką valgyti pietums ar vakarienei. 

Jeigi registruositės prie WOLT  appso, panaudoję kodą INNASCORNER registracijos metu, gausit 6eur WOLT kreditą, kurį galėsit panaudoti apmokant už maistą! Tad prašau ir skanaus! Nes pas tinginius ir užimtus žmones maistas atkeliauja pats!


Post Comment
Post a Comment