Let's Rock on Valentines day

February 14, 2018


Jau tapo beveik įprasta per Šv. Valentino dieną atrodyti romantiškai. Apranga, makiažas, plaukai – visas įvaizdis tą dieną, regis, turi dvelkti romantika. Tačiau aš šią meilės dieną siūlau romantiškam įvaizdžiui sakyti „ne“, o šiek tiek išdykusiam, rokeriškam stiliui – „taip.“

Sijonus ar romantiškas palaidines dedame į šalį, vietoje jų imame odines kelnes, kurios idealiai pabrėžia figūrą ir suteikia vilioklės įvaizdį. Prie jų deriname basic tipo palaidinę, ant jos dedamės šį sezoną ypač madingą tiulį. Tai gali būti tiulio palaidinė, tunika ar net suknelė. Dekoruota blizgučiais, karoliukais ar vis dar populiariais siuvinėjimais.

Prie tokio derinio kaip akcentą vertėtų pasirinkti ryškią rankinę, kad derinys nebūtų visai juodas. Aš prie savo siuvinėtos tiulio palaidinės pasirinkau ryškią geltoną rankinę, kuri deriniui suteikia žaismingumo.

Renkantis Šv. Valentino dienos avalynę neskubėk griebti aukštakulnių. Juk šią dieną norisi jaustis patogiai ir maloniai, todėl siūlau rinktis masyvesnius, storapadžius, šiek tiek baikerio stilių primenančius batus. Derinant kartu su tiulio palaidine, tokia avalynė stiliui suteiks žaismingumo bei lengvo vėjavaikiškumo.

O kad neatrodytum itin griežtai – plaukus lengvai pabanguok, lūpas padažyk ryškiai ir pasipuošk didžiule šypsena!


Post Comment
Post a Comment