Special for her : Valentines day with Pandora

February 11, 2018


Valentino diena - vieniem ji nuostabiai graži šventė, kitiem banalybės viršūnė. Aš šios dienos banalybės viršūne nevadinu. Kodėl? Labai paprasta - taip, visos tos reklamos, milijonai rožių, milžiniški meškinai atrodo tikrai banaliai, tačiau reik pasidžiaugti, kad metuose yra tokia diena, kai visi mylintys ir įsimylėję tą išreiškia dvigubai stipriau.  Mylėti ir jausmus rodyti reikia kas dieną, čia faktas, tačiau tokių dienų, romantiškų, kurios pagyvintų gyvenimo buitį ar kasdienybę tikrai reikia.

Kalbant apie dovanas per šią dieną, aš vadovaujuos viena taisykle - dovanoti tai, kas būtų naudinga, o ne banalu. Mylimąjam pati geriau išrinkčiau kokį minkštą chalatą, tapkes, kvepalus, ar padovanočiau išvyką į SPA dviem. Apie dovanas merginai - visai kita tema. Pasirinkimas yra toks beprotiškai didelis, o ir panos dažniausia visko turi tiek daug, kad mūsų mylimieji tiesiog ima ir pasimeta visame kame ir nebežino ką gi čia padovanojus.

Aš jau kuris laikas kaupiu ir kuriu savo Pandora istoriją karoliukais. Todėl man valentino dienos proga tobula dovana būtų dar vienas karoliukas, kuris atspindėtų tam tikrą mūsų draugystės įvykį. Bet čia ir vėl, karoliukų tokia gausybė, kad vaikinui išrinkti vieną tą tobulą karoliuką, būtų didžiausias iššūkis. Bet geras dalykas tas, kad per Pandoros puslapį galima vaikinui nusiūsti užuominą tiesiai į Facebook ar el. paštą. Užuominą siųsti galite per čia: http://www.pandora.net/lt-lt/campaigns/gift-hint

Aš jau savo Valentino dienos dovanas išsirinkau, savo apyrankę papuošiau spaustuku "Meilės banga", bei pirštą papuošė auksu purkštas žiedas "Dvi širdys"


Post Comment
Post a Comment