Moments from L'Oreal x Balmain event

February 10, 2018



Praeitas ketvirtadienis buvo kitoks : ryte darbas, skubėjimas, ruošimasis ir važiavimas į Vilnių. Čia, Anna Mesha Bute, vyko vienas fainiausių ir mano nuomone idealiausių renginių, kuriuose man teko būti. L'Oreal Paris sujungė savo jėgas su Balmain ir sukūrė nerealią lūpų dažų kolekciją. O šios kolekcijos pristatymas buvo dar nerealesnis! 

Labiausiai patiko tai, kad buvo išskirstytos kelios erdvės, pirmoji erdvė visiškai laisva ir fun, kur buvo pristatyta mėlynoji lūpų dažų kolekcija, čia buvo geros muzikos, 360 kamera ir daug šokių, kitoje erdvėje mus pasitiko žymioji Anna Mesha buto lova, o ant jos žalioji lūpų dažų kolekcija ir ne kas kitas, o tikrų tikriausia gyvatė! Niekada gyvenime nemaniau, kad išdrysiu paimti į rankas ar tuo labiau aplink kaklą apsivynioti tikrų tikriausią gyvatę! Bet išdrysau, šampano taurė tam buvo reikalinga, bet galiausiai rezultatas ir jausmas buvo tobulas. Perlipau per vieną savo baimę ir galiu užsidėti pliusiuką, prie plano "padaryti gyenime kažka ko labai bijau". Trečia zona - vonia, kur mus pasitiko visažistės, makiažas, čia galėjome išbandyti visą lūpdažių kolekciją bei pasikoreguoti savo makiažą.

Šampanas, garsi gera muzika, užkandžiai, gražūs ir laimingi žmonės bei daug geros nuotaikos. Žodžiu renginys buvo visiškas WOW, o apie lūpų dažus papasakosiu kitame įraše. Greitai pasidalinsiu ir vlogu iš renginio, tad sekam mano YouTube!












Post Comment
Post a Comment