Maybelline The city kits PINK EDGE, Total Temptation mascara and sensational liner review

February 14, 2018

Maybelline ir vėl pasitiko su naujienomis. Šį kartą mano rankose atsidūrė ypatingai graži The City Kits, Pink Edge paletė, Total Temptation blakstienų tušas, bei Sensational akių pravedimas. Maybelline tušus myliu nuo pat pirmų dienų kai pradėjau dažytis, todėl kas kartą, kai pristatomas naujas tušas - džiaugiuos, nes žinau kad greičiausiai jis man patiks ir bus vienas geriausių. Akių pravedimais kolkas irgi nesu nusivylusi, todėl visai įdomu buvo išbandyti ir šį naująjį, kuriopakuotės dizainas pritikytas patogesniam naudojimui. O su Maybelline šešėlių paletėmis buvo visko, todėl šią  paletę išbandyti norėjau labiausiai. Tai ar patiko, ar nepatiko?



Pradėsiu nuo tušo, nes Maybelline tušai - mano patys mėgstamiausi. Šis iš pirmo bandymo, man nepatiko visai. Bet nepasidaviau ir nusprendžiau išbandyti dar kartą. Tik šį kartą prieš dažantis patį šepetėlį labai gerai "apvaliau" į tūbelės kraštus. Tokiu būdu dažant blakstienas tušą galėjau labai lengvai sluoksniuoti ir išgauti norimą wow efektą nesukuriant labai sulipusių blakstienų įvizdžio. Tušas blakstienas prailgina ir pastorina iki nesveiko lygio. Nuoširdžiai atrodo, lyg būtų priklijuotos netikros blakstienos. Akys atrodo išraiškingai, o svarbiausia tušas neerina jautrių akių, nenubyra, išsilaiko ilgai ir išlaiko wow efektą taippat ilgai.




Paletė. Tai ne tik įprasta šešėlių paletė, ši paletė yra skirta akims ir skruostams. Paletėje yra 10 šiltų spalvų. Keletas matinių, bet pagrinde visos spalvos yra blizgios. Viršutinėje nuotraukoje iš kairės į dešinę eina : skaistalai, highlighteris, šviesiausia matinė spalva, dvi ypatingai gražios žėrinčios šiltos šampaninė, bei auksinė spalva, matinė ruda, kuri idealiai tinka antakių užpildymui, rausva matinė spalva, tamsi ruda matinė, žėrinti vario spalva, bei tamsi, stipriai pigmentuota juoda. Visos spalvos paletėje yra pigmentuotos, patys šešėliai nėra birūs, konsistencija labiau primena satiną ar kažką panašaus. Tepasi ir sklaidosi itin maloniai. Jei atvirai, tai į šią paletę žiūrėjau labai labai skeptiškai, bet galiausiai buvau nustebinta. Paletė pranoko lūkesčius ir dabar ją naudoju beveik kiekvieną dieną.




Renkantis akių pravedimą man yra labai svarbus pačio pravedimo storis. Plunksnelė man turi būti plona ir labai preciziška. Būtent tokia yra ir naujojo Maybelline Sensational akių pravedimo plunksnelė. Dėl pačio įpakavimo formos, dėl to lenkto pieštuko formos, pravedimu pasidažyti itin lengva. Galima išgauti ploną, labai tikslią ir tolygią liniją, o jei norisi galima padaryti ir ryškesnį, masyvesnį pravedimą. Pats lineris išsilaiko ilgai, nenubėga ir nesubėga, o jei reikia pakoreguoti, pavalius vatos gumulėliu gražiai pasivalo, o nesiterlioja per visą veidą, kas yra turbūt vienas didžiausių pliusų.

Na o čia makiažas, kurį pasidariau naudojant visas šias tris priemones, ką manot? 








Post Comment
Post a Comment