Ketvirtadienio rutina

February 6, 2020


Šiandien turbūt buvo viena monotoniškiausių dienų. Atsikėlė Markas apie pusę 8, tai sakyčiau ganėtinai vėlai kaip jam. Pirmąjį miegelį snaudėme kartu lovoje, po jo jis buvo žiauriai geros nuotaikos, tad palikus prie žaislų galėjau greit apsitvarkyt ir pradėt ruoštis pietų miegelio ėjimui į lauką. Atrodo ką čia ruoštis? Prasidėjus primaitinimui reik šiek tiek pasiplanuoti laiką. Prieš išeinant visad į beabą sukraunu gaminamos tyrelės ingridientus, šiandien buvo bulvė  su moliūgu, kad grįžus iš lauko galėčiau tik paspaust garinimą ir per 15 minučių, kol nurengsiu Marką, kol pakeisių pampį viskas būtų paruošta.  O prie viso šito reik ir dar pačiai susiruošti ir pavalgyti.






Mano pusryčiai šian buvo greiti bet skanūs. Receptas paprastas:
- mėgiama duona
- šakute trintas avokadas
- feta sūris
- granato sėklos
- krapai

Prieš išeinant Marko pietų miegui, jei turiu kažko pagaminto, visada stengiuosi pavalgyti, o jeigu ne, rizikuoju ir bandau tik užmigdžiusi greitai pavalgyti kažkur mieste, palikdama vežimą už lango sau po akim. Tad dažniausiai einu į miesto sodą, casą, ar talutti tex mex, nes ten patogiausia. O šiaip visad pasiimu didelį puodelį kavos be kofeino ir vaikštinėju kauno centru apie 2 valandas. Nepaisant koks oras. Ar lyja ar sninga :)





Grįžus namo, pamaitinus Marką, atrodo galėčiau eiti ramiai pabūti, bet ne, reik man tada viską tvarkytis, o su mažuoju tvarkymosi būna nuolatos. Tiesa, prie jo būnant negaliu pasiimti kompo į rankas, nes tada jam nieko nebereikia, tik to mano kompo. Tad sėdžiu dabar Gan Bei city, akropolyje, kol mano mama migdo Marką ir rašau šitą postą :)
Tiesa, pradėjus primaitinimą, vis pasiūlau po kiek laiko sūneliui tai vandens tai arbatėlės, bet jam labiau man atrodo patinka žaisti su buteliuku, nei iš tiesų gerti tą arbatą.




Vakarinį miegelį, jei būna geras oras stengiuosi irgi išeiti į lauką bet šiandien labai užtingėjau ir migdžiau Marką lovytėje. Vakarinis jo miegelis dažniausiai trunka apie 40 minučių. Per tą laiką būna prisėdu prie kompo atsakyti email ar skubu postinti kažką į instagramą, nes darbas nelaukia :) 




Beje, jis kai išsimiega, būna labai linksmas ir geras vaikas, to pasekoje ramiai galiu pasidaryti valgyti, Tad gaminau vakarienę: perlinis kuskusas, vištiena su philadelphia ir špinatais, kalnas daržovių. Po to sekė maudynės, migdymas naktiniam ir šiek tiek ramumos pačiai prieš  sudėtingas mūsų naktis :D 



Post Comment
Post a Comment