Sekmadienio popietė ir tobulas rudeninis paltas

September 23, 2018



Vasara man labai patinka, bet rudeniški pasvaikščiojimai irgi. Kai jaučiasi vėsuma, grynas oras, o gamta atrodo ypatingai gražiai su po truputį spalvą bekeičiančiais lapais. Sekmadienį nusprendėm praleisti pasivaikčiodami po Raudondvario dvarą. Tiesa, važiuojant čia stabtelėjom garsiųjų raudondvario kebabų. Jie tikrai labai skanūs! Sakyčiau gerokai skanesni nei Katlerio kebabai :) 

Pavalgę nesveiko maisto atvarėm prie dvaro - o čia mažai žmonių ir graži aplinka. Apėję pusę parko sustojom puodeliui kavos prie labai mielų mažų baltų staliukų. Truputį sušilę ėjome toliau. Dabar po ilgo laiko atvažiavus čia, suprantu, kodėl tai yra labai populiari vestuvių lokacija. Čia, ypač rudenį, nuostabiai gražu! Kiekvienas kampas tobulas nuotraukoms. O blogui ši aplinka irgi nuostabiai tinka :) 

Kadangi diena buvo gana vėsi, savo aprangai pasirinkau baltą megztuką su kaklu, tobuliausią "camel coat" iš Reserved, naujus ir jau labai mylimus ZARA pilkus džinsus su gyvatės odos imitacija šonuose, bei patogią avalynę - sportinius batelius dekoruotus kailiukais. Viskas labai basic, bet atrodo gražiai, ane?



Post Comment
Post a Comment