Batų tendencijos su DEICHMANN

September 15, 2018



Jei gerai pamenu, tai prieš kiek daugiau nei savaitę praūžė DEICHMANN #styleexplosion naujos kolekcijos pristatymo renginys. Taip ir apie jį net nusprendžiau parašyti įrašą. Nors fotkių ir neturiu daug, bet tiesiog pats renginys buvo toks wow, kad negaliu nepasidalinus! 

Viskas vyko visiškai tobuloje Brazzi foto studijoje, Vilniuje. Čia buvo paimta didžioji foto studijos dalis. Atvykus mūsų jau laukė stalas su labaaaaai skaniais užkandžiais, šampanu bei vairuojantiems - gaiviu vandenuku. 

Taip pat buvo visažistė, kuri mielai paturbino mūsų makiažą prieš einant maivytis fotografui su naujos kolekcijos Deichmann batais. Taip pat buvo kelios kabyklos 90s stiliaus drabužėlių, tad galėjom preš fotosesiją ir pasiturbinti savo derinukus arba visiškai persirengti.  Aš savo deriniu bubau patenkinta ir jaučiaus labai patogiai, todėl persioviau tik į naujus ugly, but not so much deichmann batus, užsimečiau džinsinę liemenę kurią radau ant kabyklos ir važiuojam!

Papozavusios fotografas dar ėjom įsiamžinti ir pačios, nes o kaip gi kitaip? Patalpoje grojo gera ir smagi muzika, todėl ir mūsų nuotaika buvo atitinkama! Atsipalaidavusios ir pašokom ir tarpusavyje pakalbėjom ir apžiūrėjom naujas batų tendencijas. Žodžiu, buvo TOBULA.

O renginio akimirkas dar galit pamatyt šitam super smagiame video:
Nuostabų video sukūrė It's M heelsMY RUBY







Post Comment
Post a Comment