Sveikuoliška pica? Receptas

May 30, 2018


Pašnekėkim šiek tiek apie maistą ! Sportuoti ir sveikai maitintis nėra lengva. Pirmiausiai tai tikrai pritrūksta patiekalų idėjų, kur maistas nebūtų sausas bet tuo pačiu ir išmirkęs grietinėlės riebiame padaže. Kitas dalykas - pagundos. Pica yra man kaip gyvenimas :D Tiesiog picas mėgstu tiek, kad galėčiau ko gero valgyti kas antrą dieną. Tačiau visi puikiai žinom kad taip nebus, nes tada netilpčiau pro durų stahtą, o ir šiaip nėra gi sveika. 

Jau kurį laiką seku ir receptų idėjas imu iš nerealios merginos - Kristinos. Ji blogo apie maistą Ant Medinės Lentelės įkūrėja. Pamačiusi saldžių bulvių picos receptą nerealiai nudžiugau, nes gi tai sveikesnės picos variantas! Treneris aproovino tokį maistą, o aš kibau į gamybą. Visą receptą rasi Kristinos puslapyje - čia. Tik aš jį šiek tiek pakoregavau : nuimiau porą šaukštų miltų (naudojau kokosų miltus, o ne migdolų) ir įdėjau porą šaukštų baltymų miltelių, nes intensyviai sportuojant baltymų reikia daug!

Baltymus į paprastus patiekalus dedu dažnai ir tam renkuosi be papildomų skonių, natūralius AMWAY Nutrilite "all plant protein". Jie yra be skonio ir idealiai tinka net pabarstymui ant salotų, į sriubas ir kruopas. 

O jei išbandysit šią picą - let me know ! Nes man ji žiaaaauriai patiko !


Post Comment
Post a Comment