A pop of Fuchsia

January 11, 2018


Žiemą visi esame įpratę nešioti tamsius, pilkus, juodus, ar žemės tonų drabužius. Paltus dažniausiai irgi renkamės juodus, nes tai yra praktiška. Bet aš siūlau šaltuoju metų laiku rengtis šiltai, bet ryškiai! Keista tai girdėti iš manęs? Aš ir pati stebiuosi, kaip sugebėjau pamilti ryškias detales ir ryškius akcentus!


Auksinė taisyklė tokia : nėra būtina nuo galvos iki kojų apsirengti ryškiai. Galima pasirinkti tam tikras ryškias detales ar akcentus. Aišku, jeigu užsivilksime ryškų megztinį ir ant viršaus juodą paltą – einant lauke nesimatys, kad jūs apsirengę ryškiai, todėl žiemą geriau siūlau rinktis pavyzdžiui ryškias kelnes ar akį patraukiantį paltą.

Mano derio pavyzdys – viskas juoda ( nu nes gi reikia tos juodos... :D ), su ryškios fuchsia spalvos paltu. Juodi plėšyti džinsai, juodas šiltas megtukas su aukštu kaklu, masyvus šalikas ir ryškus paltas sukuria tikros stilingos miesto merginos įvaidį. Ryškus paltas dienos metu, saulės šviesoje išryškės dar labiau ir patrauks tikrai visų praeivių akis. Prie tokio derinio aš asmeniškai pasirinkau savo pačius mylimiausius sidabrinėmis sagtimis dekoruotus aulinius batus, kurie su kailiniu paduku yra be proto patogūs ir šilti. Bet drąsiai prie viso šio derinio galima dėtis ir grubesnius, masyvesnius aulinius ar netgi žemapadžius ilgaaulius.

Tad šią žiemą siūlau visoms palikti juodus patus spintose ir sužibėti ryškiom spalvom miesto gatvėse!


 shoes DEICHMANN | jeans ZARA | turtleneck ZARA | coat RESERVED | bag ZARA | scarf H&M

1 comment on "A pop of Fuchsia "