Christmas Gift Guide for him and her | RESERVED

December 19, 2017



Iki kalėdų liko vos savaitė ir aš šį laikotarpį vadinu tikrų tikriausiu dovanų pirkimo įkarščiu. Aš dovanomis stengiuosi pasirūpinti iš anksto, bet būna ir taip, kad užsakinėju kažką paskutinę minutę ar bėgu į parduotuves paskutinę dieną. Bet manau taip pasitaik visiems, ar ne? Tad dabar, kol dar yra laiko ir kol dar visai lengvai galima viską suspėti, noriu jums parodyti kelias jaukias dovanų idėjas jam ir jai. Šias visas prekes pirkau www.reserved.com internetinėje parduotuvėje. Klausi kodėl? Nes labai nemėgstu stovėti eilėse, bėgti po parduotuves ir kažko ieškoti, Mieliau sėdžiu su pižama ant sofos ir ieškau visko internetu.Tai čia yra kelios dovanos, kurias išrinkau savo artimiems žmonėms:

Dovanos jai : draugei, sesei, merginai.
Daugelis sako kad merginai išrinti dovaną yra sunku, nes jos dažniausiai turi viską. Tokiu atveju siūlau pirkt tokią dovaną, kuri bus ir naudinga ir jauki, miela. Aš per kalėdas labai mėgstu dovanoti pižamas, šlepetes, kojines, kepures ar pirštines, nes tokie dalykai žiemos metu yra visų labai norimi ir mylimi!

Tai mano pirmasis pasirinkimas : 
1. Kalėdiška graži pižama http://bit.ly/2jKraP0
2. Elniukų tapkės http://bit.ly/2hJBFhg
3. Minkštų kojinių pack'as http://bit.ly/2hI8lHZ




Antrasis pasirinkimas:
1. Auksinės kailinės tapkės http://bit.ly/2Bpo5aq
2. Perlais dekoruotas šalikas http://bit.ly/2AhaDs3
3. Perlais dekoruota kepurė http://bit.ly/2zPDjcD




Dovanos jam: draugui, broliui, tėčiui, vaikinui.
Vyrai kaip ir moterys mėgsta dovanas. Ypač kai tos dovanos yra jaukios, mielos. Manau, kad vyrai dar net labiau nei moterys yra linkę gauti ir dovanoti naudingas dovanas. Todėl aš savo "vyram" visada stengiuosi pirkti tai, ko galbūt jiem tuo metu reikialabiausiai. Tad štai keletas mano pasirinkimų.

Pirmas pasirinkimas, dovana broliui.
1. Visiškai miela vyriška "Oh Deer" pižama http://bit.ly/2oIQuqA



Antras pasirinkimas: dovana jam.
1. Žieminis mielas megtinis http://bit.ly/2Ba1u6m
2. Blizgi šventinė varlytė http://bit.ly/2Bv0RRH
3. Kalėdinės kojinės http://bit.ly/2CyTeco



Post Comment
Post a Comment