A pop of yellow

November 26, 2017



Ruduo. Šis ruduo įkvėpė mane nešioti daugiau spalvų. Gal tie jau nukritę lapai mane pivertė pasiilgi gelsvų, ryškių oranžinių spalvų. Todėl savo spintą papildžiau keliais gana rudeniškais pirkiniais. Pirmiausiai tai geltona rankinė. Geltonos rankinės, ne kažkokios ryškios, bet tokios šiek tiek prigesintos geltonos, ieškojau gana ilgai ir pagaliau radau. Ji nedidukė, bet talpina visus svarbiausius dalykus - piniginę, mašinos raktus, dokumentus, vazeliną, lūpdažį, bei veidrodėlį.

Taip pat visai neseniai įsigijau ir geltonos spalvos megtinį. Jo taip pat ieškojau tokio tobulos spalvos ir senovinių raštų mezgimo. Šį megztinį jau pamilau, o ypač kartu derinyje su odinėmis ar vinilinėmis(lateksinėmis) kelnėmis ar prie mommy fit džinsų, nes tada lengvai galima susikurti tokį 'old school' įvaidį.

Ir paskutinis dalykas - batai. Šiuos "ale" timberlandus turiu jau trejus metus ir jie vis dar tobulai tinkantys. Juos dėviu šaltuoju metų laiku, dažnai žiemą. kai einu pasivaikščioti ar kai žinau, kad teks kiek palaipioti, nes tai yra patys patogiausi ir visai neslidūs batai, todėl tobulai pritaikyti žiemai, bei pasivaikščiojimams gamtoje.

O kalbant apie pasivaikščiojimus - visai netoli mano namų yra tokia magiška vietelė - Jiesios atodanga. Šią vietą žinau nuo labai seniai, dažnai eidavom čia vasarom, karstydavomės aplink tą medį, kas visiškai nėra saugu! Šį kartą čia užsukau trumpam rudeniškui pasivaikščiojimui. Turbūt nėra geresnio laiko praleidimo nei pora ramių valandų gamtoje, gryname ore. Ypač šiuo metu mėgstu trumpus pasivaikščiojimus - kai nėra itin šalta, bet jaučiasi, tas vėsus, bet gaivus grynas oras. Žodžiu, dabar laukiu sniego, kad pasivaikštinėjimai po mišką būtų dar smagesni!


scarf NEW YORKER | coat STRADIVARIUS | hat ZARA | jeans ZARA | sweater STRADIVARIUS | bag ZARA | watch KAPTEN & SON | shoes DEICHMANN



Follow my blog with Bloglovin
Post Comment
Post a Comment