Wedding guest ootd : girl in a suit

May 17, 2017


Prieš kiek daugiau ne savaitę, su džiaugsmu teko sudalyvauti pusseserės vestuvėse. Nepaisant to, kad diena prasidėjo išlipant iš lovos ne ta koja ir didžiuliu stresu, nes nieko ką planavau - nespėjau, galiausiai viskas praėjo labai gerai. Na nepaisant ant kelnių ir švarko išpiltos pilnutėlės kolos stiklinės. 

Atsikėlusi anksčiausiai sėdau garbanoti savo plaukų. Galvojau bus taip lengva juos sugarbanoti, kaip ir prieš kurį laiką su GHD garbanokliu, bet deja, labai smarkiai klydau! Gražiai susukus vieną plaukų pusę ėmiausi kitos ir tada pamačiau, kad pirmiau susukta pusė - beveik išsileido. Dėjau ir fiksatorių ir lakų ir žodžiu nieko, Riebiai nusikeikiau ir sakiau : "Bus gerai". Tada ėmiausi makiažo. O baigusi dažytis suvokiau, kad iki vestuvių ceremonijos liko vos 30minučių, o man nuvažiuoti iki ten trunka 15-20. Greitai paskubomis šokau į kelnes, crop top'ą, užsimečiau švarką, rankinę ir aukštakulnius į ranką ir bėgom į mašiną.  Pakeliui stabtelėjome gėlių ir 1 minutė iki ceremonijos jau stovėjau bažinyčioje.

Po ceremonijos visi draugiškai važiavome iki Žemaitkiemio dvaro, kur jaunieji turėjo fotosesiją, o kadangi aplinka buvo labai fotogeniška, tai nusprendžiau savo derinį įamžinti ir aš. Ieškodama ką apsirengti šioms vestuvėms labai kankinausi. Tikrąją to žodžio prasme. Ieškojau sunkelės, bet neradau, vietoje to nusipirkau šį oversized tipo švarką, kurio net visai neplanavau rengtis į vestuves. Tada supratau, kad tinkamos suknelės nerandu ne todėl, kad jų parduotuvėse nebūtų, o todėl, kad aš visai neturiu noro vilkėti suknelę, nes man jos papraščiausiai ne prie širdies, kad žymiai geriau jaučiuosi su kelnėmis. O tada kaip jau supratot prasidėjo prie švarko tinkančių kelnių paieška. Radau jas greitai, tik bėda, kad iki vestuvių buvo likusi mažiau nei savaitė, o mano dydžio kelnių nebuvo. Skubiai užsisakau savo dydžio kelnes su express pristatymu ir jau po poros dienų turėjau beveik pilną aprangą šiai šventei. Paskutinė užduotis buvo - crop topas. Žinojau, kad noriu balto, todėl atrasti sunku nebuvo. 

Tikrai labai nuoširdžiai džiaugiuosi savo aprangos pasirinkimu, nes dieną nebuvo per karšta, o švenčiant iki paryčių - nebuvo šalta. Jaučiausi patogiai, galėjau šokit į valias be baimės jausmo, kad per daug pakils suknelė ir parodys ko nereikia! Ką apie tokį stiliuką manote jūs?



pants, blazer ZARA | shoes DEICHMANN | bag ALDO | crop top STRADIVARIUS | sunglasses ZERO UV | bracelets PANDORA | watch DANIEL WELLINGTON


1 comment on "Wedding guest ootd : girl in a suit"
  1. This is one strong statement Ms Inga amazing choice that not only fashion, but it says a alot as well

    The shoes to kneel for

    ReplyDelete