Turas po miegamąjį ir Trip Map žemėlapis

April 24, 2019


 Miegamasis! Turbūt daugiausiai klausimų sulaukiu iš jūsų būtent apie šį kambarį. Galbūt todėl, kad jo per daug viešai nerodau, o tik iš tam tikro rakurso. Bet kas kartą kai į stories įkeliu kažką iš miegamojo, sulaukiu bent 20 žinučių su prašymu parodyti jo šiek tiek daugiau ir detaliau. Tai jūsų laimei - rodau kaip mūsų miegamasis atrodo dabar, iki atsirandant mažąjam ir visom lovytėm bei jo reikmėm.

Šiaip miegamasis yra mano "happy space". Čia tokia ramybės zona, galbūt ir dėl mūsų šeimoje nustatytų taisyklių: niekada neisime miegoti susipykę. Todėl šioje vietoje tykoja ramybė, šiluma ir jaukumas. 




Kalbant apie detales - jos keičiamos dažnai. Tiesiog man tiek patinka dekoruoti ir vis keisti daiktus vietomis, kad jie paprasčiausiai ilgiau nei savaitę vienoje vietoje neužsilaiko. Lygiai tas pats su augalais. Pas mane jie migruoja iš kambario į kambarį priklausomai nuo mano nuotaikos, nuo oro lauke ir nuo veiklos. 

Savo lovos pusėje iki šiol turėjau paprastą baltą staliuką iš IKEA, bet visai neseniai pinterest pamačiau, kaip tos pačios IKEA virtuvinės kopetėlės gali būti idealus staliukas prie lovos. Tad pabandžiau jas pritaikyti miegamąjame ir aš, ir dabar negaliu savo "night stand'o" įsivaizduoti kitaip.




Mūsų miegamasis nėra didelis. Nuo lovos iki sienos praėjimui yra labai nedaug, bet pakankamai vietos. Nup durų iki lovos irgi žingsnis, bet to ir pakanka. Visgi čia ateiname tik miegoti ir savaitgaliais kartais rytais leidžiame sau ilgiau padrybsoti. Labiausiai man patinka, kad langas šiame miegamajame yra kampe, prie durų. O kodėl patinka? Todėl kad ryte apšviestas  būna vienas kambario kampas (tas kuriame ir yra langas), o po pietų saulė pradeda šviesti į kitą kambario kampą - kur šiuo metu stovi spinta ir komoda ir kur greitai savo vietą ras ir mažojo lovytė.




O didžiausią jaukumą bei gyvybiškumą kambariui suteikė mūsų visai neseniai pakabintas Trip Map žemėlapis. Vis žiūrėdavau į tą sieną virš lovos ir man taip tarp tų šviestuvų kažko trūko... Kol galiausiai pamačiau JĮ. Tą žalia, rožine spalva išmargintą pasaulio žemėlapį, kuriame galėsime žymėti savo, kaip šeimos keliones. ( pridedu savo žalsvai violetinio mapso linką ČIA ) Spalviškai ir dydžiu jis įsipaišė mūsų miegamąjame tiesiog IDEALIAI ir džiaugiuosi, kad nusprendžiau imti spalvotą žemėlapį, o ne juodai baltą ar pilkšvą.

Norintiems ant sienos pasikabinti žemėlapį, bet nenorintiems gręžti sienoje skylių, turiu gerų žinių ! Yra tokių super duper gerų juostų su kabliukais skirtų būtent paveikslams kabinti. Tos juostos su kabliukais žiauriai lengvai užsiklijuoja ir taip pat lengvai nusiklijuoja nenulupant nuo sienos dažų. 

Būtent tokiom juostom pakabinau ir sąvajį Trip Map žemėlapį. Nors išlygiuoti ir buvo ką veikti, bet dabar jis kaba idealiai ir tvirtai. Perkant žemėlapį dar galima pasirinkti ir smeigtukų, kuriais žymėsi aplankytus miestus, spalvas. Kadangi mano miegamajame yra keletas vario spalvos detalių, nusprendžiau pasiimti auksinius smeigtukus, kurie atrodė kad labiausiai atitiks mano turimų varinių detalių atspalvį, plius man ši spalva labiausiai derėjo prie žemėlapio spalvų. O daugiau inspo su žemėlapiais galit rasti Trip Map Žemėlapių instagramo paskyroje čia: @tripmap.lt 




Tad toks tas mūsų miegamasis, kurį greitu metu papildys daug daug šilumos ir mažojo gyventojo daiktų, tad update'as tikrai bus ! O šis mini turas tikiuosi kad patiko ir įkvepė jūsų namus :) 

Post Comment
Post a Comment