It's all about them shoes!

May 15, 2017


Nuoširdžiai pirmiausiai noriu pasidžiaugti tuo, kad pagaliau atėjo pavasaris! O su pavasariu ir mano įkvėpimas tinklaraščiui. Greit čia viskas kiek pasikeis, o gal tiksliau būtų pasakyti smarkiai? Žodžiu, vyks re-branding ir pažadu, kad bus daug įdomių dalykų ir naujienų!

O dabar - noriu parodyti jums savo pavasario mėgstamiausią derinį. Juoda maikutė, siuvinėta rankinė, odinė striukė ir languotos kelnės, kurios yra tobulai patogios, o svarbiausia sukuria optinę iliuziją - kojos su jom atrodo itin geros formos! O vasarą mes gi šito ir norim, ar ne? O geriausias dalykas tas, kad prie jų tinka beveik visi batai! Na o vakarykščiam susitikimui su Leticija nusprendžiau apsiauti patogiai, bet stilingai, nes žinojau, kad galim pavaikščioti daug! Tam pasirinkau sidabrinius laisvalaikio batelius iš ECCO. Ir galiu pasakyti, kad patogesnių batų dar gyvenime nesu turėjusi, todėl iš anksto atsiprašau, bet juos matysit ant mano kojų dažnai, o meilę šio prekės ženklo batam manau vystysiu toliau, nes nieko nėra maloniai, kai gali nerūpestingai vaikščioti, kad ir visą dieną ir nejausti diskomforto ar kojų nuovargio. Ta prasme, jie tokie patogūs, lengvi ir minkšti, kad net ir miegot su jais būtų malonu! Žodžiu - TOBULA. Tiek šiandien, o ryt sugrįšiu su pasakojimu ir mano aprangos pasirinkimu iš prieš kiek daugiau nei savaitę vykusių pusseserės vestuvių. Tad iki ryt!



// First of all I want to joyfully say yay, spring is finally here! And together with spring I got my inspiration back. I have so many things planned for this blog and let me tell you, that some serious changes comming really soon! 

For now I want to show you my favorite  spring / summer outfit. Black top, embroidered bag, leather jacket and gingham pants. And let me tell you, those pants are so incredibly comfortable and makes you legs and ass look so damn well! And that's exactly what we want, right? Also, you can match any pair of shoes you like with them! So for yesterdays meet up with Leticija I decided to wear something stylish but extra comfortable, cause I knew that we might go for long walk. Therefore I put on my new babes from ECCO. And honestly, I they are the most comfortable shoes I ever had! So I want to apologize in advance, but you will see these shoes A LOT! You can walk with them all day and you won't feel a thing! Like they are so soft and light & comfortable that I could literally sleep with them! Just pure perfection! Thats all for now and I will be back here tomorrow with a little chit chat and my outfit choice from my cousins wedding! So stay tuned!



shoes ECCO | pants STRADIVARIUS | top NEW YORKER | jacket ZARA | watch DANIEL WELLINGTON | bracelets PANDORA | bag ZAFUL | sunglasses ZEROUV | 



1 comment on "It's all about them shoes!"