The way I wear heels

February 18, 2017


Turbūt jau žinot, kad aš nesu iš tų, kuri avėtų aukštakulnius batus labai dažnai. Tačiau nepaisant to, kad aš jų nelabai mėgstu, vis tiek kartas nuo karto tenka juos apsiauti. Tai dažniausiai būna išskirtinės progos ar labiau "fancy" renginiai, kur neateisi su kedukais ir džemperiuku. Tai va štai taip atrodo mano išeiginės aprangos išraiška : ne kasdieniška, bet atspindinti mano stilių. Plėšyti džinsai ir aukštakulniai - mano akimis labai tobulas derinys. Kad išlaikyti derinį labiau proginį - pasirinkau baltą palaidinę su plačiomis, kirptomis ir raukinukais dekoruotomis rankovėmis, kas beje, dabar yra vienas didžiausių trendų. Kuo įdomesnės ir įspūdingesnės rankovės, tuo geriau! O kadangi tokių išeiginių drabužių aš per daug nedėviu, todėl nesinori jiems labai išlaidžiauti, todėl šią palaidinę nugvelbiau už itin patrauklią kainą iš Gamiss internetinės parduotuvės .


- - - - - 


As you know, I don't really wear heels that often cause I don't really like them so much, but despite that, I still have to wear them from time to time. Usually for some kind of occasions, like fashion events, or b-days. And I don't really like boring, classic outfits, so I always try to make a bit different variations of formal wear. This time I decided to wear black ripped skinny jeans and heels together, because I think it is the best combo ever. To make the whole outfit a bit more formal, I decided to wear this gorgeous flare sleeve with ruffles blouse. Flare, bell sleeves with ruffles is the biggest trend this spring and it looks absolutely stunning. And I got this blouse for very wallet-friendly price from Gamiss internet store .



shoes DEICHMANN | jeans ZARA | top GAMISS | hat ZARA | watch & cuff DANIEL WELLINGTON



2 comments on "The way I wear heels"
  1. Sveika, noreciau paklausti, kokio gamintojo si avalyne? Nes Deichmanne maciau daug ne itin kokybiski batai. Labai lauksiu :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. laba :) sie graceland gamintojo, pigus, bet nepasakyciau, kad kokybe labai bloga :) plius, kai aukstakulnu nedeviu taip jau ir daznai, tai tokie labai puikiai tinka!

      Delete