Welcome SMASHBOX

October 26, 2016


Pradėsiu savo pasakojimą nuo to, kad be galo džiaugiuosi, kad Lietuvoje pasirodo vis daugiau populiarių, aukštos kokybės makiažo brandų. Antradienį turėjau galimybę apsilankyti Vilniaus Douglas parduotuvėje, kur buvo pristatyta į Lietuvą atkeliavusi Smashbox kosmetika. 

Apie Smashbox'ą esu girdėjus nemažai, o dar daugiau mačius garsių YouTuberių įrašuose. Buvo labai smagu apžiūrėti visas priemones iš arti su taure šampano ir skaniomis vaišėmis. Tiesa, paplepėjimu ir apžiūrėjimu viskas nesibaigė. Mūsų dar laukė iš Varšuvos atvykęs visažistas Sebastian, kuris atliko foto - perfect makiažą, padėjo išsirinkti tinkamus makiažo pagrindų atspalvius, pamokė kontūravimo gudrybių. Man labai labai patiko kaip jis iškontūravo mano nosį! Viską akylai stebėjau ir savaitgalį bandysiu "patvarkyt" savo nosį pati.

Na ir žinoma tuščiomis iš Douglas neišėjom. Visos nugvelbėm po dėžutę gėrybių. Apie dėžutę ir visas priemones joje papasakosiu vėliau, tik užsiminsiu, kad joje yra visų giriama Smashbox kontūravimo paletė (kurią mano nosiai iškontūruoti naudoji ir Sebastian), šešėlių paletė, šešėlių bazė ir populiarusis primeris. 

Iš tiesų labai smagiai praleidau laiką ir išsėdėti valandą laiko visažisto kėdėje nebuvo sunku, nes visažistas Sebastian Gradzik buvo labai geras pašnekovas ir šiaip nerealiai smagus žmogus! Negalvojau, kad galima šitiek prisijuokti kol daro makiažą! Na ir pasikrovusi pačių geriausių emocijų, su tobulu makiažu keliavau užbaigti vakaro apžiūrint įspūdingą H&M x KENZO kolekciją, kuri parduotuvėse pasirodys jau labai labai greit!

Post Comment
Post a Comment