Maybelline Super Stay 24h Full Coverage Foundation Review

November 22, 2017


Maybelline New York mus pasitiko su didžiule gausa naujovių: nuo ilgai išliekančių skystų matinių lūpų dažų (apie kuriuos kalbėsiu jau greitai) iki pilno maskavimo ir ilgai išliekančių pudrų, tiek skystų, tiek kompaktinių. Viską bandau, naudoju testuoju ir šiandieną savo atsiliepimais noriu pasidalinti būtent apie Maybelline New York Super Stay 24h Full COverage Foundation. Teigiama, kad šis makiažo pagrindas išlieka matinis 24h, tačiau ar tikrai?

Šio makiažo pagrindo yra 6 atspalviai, aš testavimui turiu 5 :
03 True Ivory - tai šviesiausia spalva kolekcijoje, ji tokia šviesi, kad net mano odai per šviesi, tad tobulas pasirinkimas itin šviesios odos turėtojoms. Plius, makiažo pagrindas neturi rausvo atspalvio.
05 Light Beige - spalva, kuri man šiuo metu tinka tobuliausiai, visiškai pilnai atitinka mano odos atspalvį. Taip pat neturi to rausvo atspalvio, kas yra didelis pliusas.
21 Nude Beige - ši spalva yra dabar kiek per tamsi man, bet pavasarį, kada oda šiek tiek gaus saulės, bus tobula. Ji yra šilto tono, turi lengvą rožinį atspalvį.
30 Sand - tamsesnė, vasaroms tobulai tinkanti spalva, neturi rožinio atspalvio. Ją naudojau maišant su pirmąją - 03 True Ivory, rezultatas gavo tobulas.
40 Fawn - tamsiausia spalva kolekcijoje. Aš tokia įdegusi nebūnu net ir vasarą, bet šį atspalvį lengvai galima panaudoti kontūravimui, ar skiedimui su turimu per šviesiu makiažo pagrindu.

Dar kolekcijoje yra 10 Ivory spalva. Manau ši spalvytė turėtų labiausiai tikti lietuviškai odai.

Bendrai apie patį makiažo pagrindą - tai tobulo ir pilno maskavimo makiažo pagrindas, prieš kurį būtina pasitepti veido odą kremu, kadangi ji yra ilgai išliekanti, todėl be kremo gali šiek tiek suausinti odą. Naudojau dieną iš dienos šį makiažo pagrindą jau kokią savaitę ir tinkamai prižiūrint odą prieš ir po makiažo - jokių veido išsausėjimų ar kažkokių nepageidaujamų dalykų neatsirado. Pagrindo konsistencija gan tiršta, todėl suteikia pilną ir tobulą maskavimą, paslepia visus spuogelius ir veido nelygumus bei raudonius. Sklaidosi idealiai tiek su pirštais tiek su šepetėliu, tiek su beauty blenderiu. Galima makiažo pagrindą ir sluoksniuoti - nepasidaro to kaukės efekto, tačiau tai tikrai nėra būtina, nes ir su vienu sluoksniu suteikiamas tobulas maskavimas.

Apie tą 24h išsilaikymą. Taip, ant skruostų šis makiažo pagrindas išlieka tikrai ilgai, 24h nebandžiau, tačiaus visas 16h priemonė išbuvo idealiausiai. Kalbant apie mano problematišką ir labai riebią bei blizgėti linkusią T zoną : makiažo pagrindas matinis išbuvo apie 9h, bet vietoje išsilaikė ir maskavimas tobulas išliko apie 12-14h, tiesa, testuodama nenaudojau jokios kompaktinės ar birios pudros, tad su jom rezultatas būtų kitoks. Bet ir šis nėra prastas! Darbo dieną ofise atsedėjau su tobulu veidu, tad renginiams, ar dienoms, kuomet reikės, kad makiažas išsilaikytų kuo ilgiau - šis pagrindas yra numeris 1.

Šiuos makiažo pagrindus jau galima įsigyti nuo rugsėjo 20 dienos, už gan prienamą 14,99 eur kainą.  Kaip jums, kas bandėt, ar patiko?



Post Comment
Post a Comment