Face care with Foreo Luna Mini 2

November 14, 2017



Apie Foreo Luna aparačiukus veido prausimui esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų ir šis mažas daikčiukas mano norų sąraše buvo jau ilgą laiką. Vos tik gavus jį bėgau išbandyti, nes skaityti atsiliepimus yra viena, o pačiai išbandyti ir įsitikinti veiksmingumu - visai kas kita. 

Pirmiausiai apie patį aparačiuką - tai veido valymo prietaisas tinkantis visiems odų tipams. Paturbintas Foreo Luna Mini 2 nuo Foreo Luna mini skiriasi patobulinta T-sonic valymo sistema ir optimizuotu dizainu, kuris padeda dar giliau ir veiksmingiau išvalyti veidą. Taigi pagrindiniai šio aparato poveikiai: giliai ir švelniai išvalo, išvalo poras ir pašalina 99,5 proc. nešvarumų bei riebalų, nuvalo negyvas odos ląsteles, pagražina odos tekstūrą, pašalina spuogelių formavimąsi sukeliančius nešvarumus. Priekinė aparato dalis, kuri turi plonesnius ir mažesnius silikoninius šerelius tinka jautresnėms veido odos vietoms - skruostam, paakiam, o galinė pusė - t zonai bei riebiai veido odai. 

Pirmą kartą įjungus aparatą jausmas keistas - jis gana stipriai vibruoja. Pliusas, gal galima pulsavimo lygį keisti ir prisitaikyti sau labiausiai tinkantį ir patinkantį. Pulsavimo lygiai yra 8, aš naudoju su 6 lygiu. Beje, jis yra visiškai atsparus vandeniui todėl drąsiai galima neštis ir į dušą.

O mano nuomonė tokia - pirmą kartą jausmas buvo keistas. Veidas ir net visi dantys atrodė kad vibruoja, kai valiau odą palei burną, bet susireguliavus pulsavimo lygi - viskas čiki piki. Veido prausikį pyliau tiesiai ant aparačiuko šėrelių ir tada sukamaisiais judeniais pulsuojant aparatui valiau veidą. Po prausimo jausmas - tobulas. Veidas jautėsi ženkliai švaresnis, lygesnis. Bet po pirmo karto kažkokio wow efekto tikrai nebuvo. Naudojau aparačiuką savaitę, du kartu dienoje : ryte ir vakare. Po kokių 2-3 dienų pastebėjau, kad ant nosies buvę juodi inkštirai išnyko, Veido oda tapo žymiai lygesnė, neišsausėjo, o kaip tik susinormalizavo odos riebalų išsiskyrimas, Veidas mažiau riabaluojasi ir išlieka ilgiau matinis. Sutapimas? Galbūt, o galbūt rezultatas šio aparato. Kitas dalykas kurį pastebėjau ne tik aš, bet ir aplinkiniai - ant kaktos jau ilgą laiką turiu šiokių tokių odos nelygumų - alergijos rezultatas. Tačiau panaudojus aparatą, tie maži spuogeliai sumažėjo, o dabar po kiek daugiau nei savaitės naudojimo beveik visai išnyko! Žinoma, tai nėra tik vieno aparato poveikis, prie šių rezultatų prisidėjo ir veido prausikliai bei kremai. Tačiau tikiu, kad Foreo Luna mini 2 turėjo 50% įtakos mano rezultatams. Ar rekomenduočiau? Taip ir nedelsiant!

Tikrai rekomenduoju pasidovanoti šį aparatą sau, ar kažkam artimam. Rekomenduoju ypač tiem, kas turi kiek problematišką veido odą.  Kalėdos jau netoli, o šiam aparatui iki Lapkričio 20dienos visose Douglas Parduotuvėse (bei internetinėje) taikoma 20% nuolaida. Tad siūlau sutaupyti ir pasirūpinti savo dovanomis iš anksto!


*PR SAMPLE


Post Comment
Post a Comment