Oriflame Giordani Gold Mascara & Lipstick review

January 9, 2017


Labas labas, pirmą kartą sveikinuosi su jumis 2017 metais, kurių pradžia buvo labai užimta ir su naujais iššūkiais. Atrodo ,kad šie metai bus labai įdomūs! Bet dabar ne apie tai. Naujus metus  čia, tinklaraštyje, pradėkime nuo įrašo apie kosmetiką. Šį kartą noriu papasakoti apie kelias naujienas (o gal ir ne visai naujienas) iš Oriflame. Su kosmetika yra taip: įsigyjusi ar gavusi kosmetikos dovanų, stengiuosi ją testuoti bent jau 2-3 savaites ir tik tada dalintis savo nuomone. Būtent šias dvi Oriflame Giordani Gold linijos priemones naudoju jau daugiau nei mėnesį. Šiaip nesu iti didelė Oriflame, ar aplamai kataloginės kosmetikos gerbėja, bet, kad Giordani  Gold linija verta dėmesio, žinau dar nuo mokyklos laikų. 




Pradėsiu nuo Giordani Gold Iconic All - In - One blakstienų tušo. Pliusas - kad šepėlis yra plastikinis, o ne tas su šėreliais.  Nors pavadinimas sako, kad šis tušas yra all in one, bet aš pastebėjau, kad jis tik padaro blakstienas labai ilgas, tankumo bei apimties joms beveik nesukuria. Bet tai nėra blogai, man patinka, kai būna ilgos blakstienos. Tankumo ir natūraliai užtenka, todėl kasdienai šis tušas tinka idealiai. Išsilaiko ilgai, nenubyra, nenubėga dienos eigoje. 




Kita priemonė, tai Giordani Gold Iconic Heritage kreminės tekstūros lūpdažis, kurio spalvytė - Elegant Red. Jau kažkada minėjau, kad nesu didelė mėgėja raudonų lūpų dažų. Mieliau renkuosi uogų atspalvių ar violetinius, burgundiškus. Bet tų - klasikinių raudonų tiesiog negaliu pakęsti. Šie Oriflame dažai iš pirmo žvilgsnio pasirodė, lyg bus tie standartinės retro raudonos spalvos. Bet pabanžiusi maloniai nustebau. Spalva turi lengvą uogų rūžavumo atspalvį, kas man labai patinka. Kaip jau minėjau, lūpdažis yra malonios kreminės tekstūros, todėl tepasi lengvai. Išsilaiko sakyčiau vidutiniškai, iki 4 valandų. Kaina apie 11 eurų. Todėl prieš perkant galbūt kitą spalvą dar gerai apgalvočiau.





1 comment on "Oriflame Giordani Gold Mascara & Lipstick review"
  1. Oho, o atrodo taip prabangiai! Kol neperskaiciau, kad oriflame, galvojau kad tikrai koks premium klases brandas :)

    ReplyDelete