Image Slider

ZAFUL ONLINE SHOP REVIEW AND GIVEAWAY

November 22, 2016



    Aš jau jums esu sakiusi, kad man labai patinka naršyti po internetines parduotuves. Ypač po užsenietiškas. O dar labiau po kiniečių puslapius. Nes būtent pas juos galima rasti labai daug gražių ir stilingų, šiuo metų laiku 'on trend" dalykų, plius kokybė tikrai yra patenkinama ir kaina džiugina. 
     Aš asmeniškai mieliau renkuosi daugiau pigesnių drabužių, nei mažiau ir brangesnių. Gi smagu dažnai rengtis vis kitaip. O su ZAFUL tai labai įmanoma. Čia gali rasti tokių pat gražių ir stilingų drabužių kaip ir žinomose parduotuvėse Lietuvos prekybos centruose. O kokybė tikrai ne ką prastesnė. Tai kam leisti 90 eurų už švarkelį, kai už tą sumą gali nusipirkti tris skirtingų spalvų, stilių?
    Tai va šį kartą noriu jus supažindinti su mano manymu pačia geriausia internetine parduotuve - ZAFUL. Siuntimo laikas užtrunka apie 2 - 3 savaites, dydžiai atitinka realybę ir rūbeliai tikrai atkeliauja tokie, kaip nuotraukoj. 
    Na o jei pirmą kartą nėra drasu kažką pirkti - siūlau jums progą sudalyvauti konkurse ir laimėti 100$ dovanų kuponą apsipirkti šioje parduotuvėje. Viskas ką reikia padaryti, tai palikti komentarą su jums patikusio rūbelio nuoroda ir savo el. paštu ir gruodžio pradžioje ZAFUL išrinks net 10 laimingųjų! Šansų turi visi, todėl būtinai sudalyvaukit ir sekmės!

ps. O aš pasidalinu mano naujausiu norų sąrašiuku iš šios parduotuvės:

- - - - - - - 

     I have already told you that I absolutely love scrolling through the internet shops. Especially the foreign online shops. Because there you can find very beautiful pieces for amazingly good prices. And the quality is very pleasant. 
     And I personally like to have more cheaper clothes than few expensive ones. Because it is always nice to change your outfits often and have from what to choose, you know what I mean? Anyways, so ZAFUL shop is probably my favorite out of all, because here you can find very on trend pieces for very friendly prices. So why to pay more when you can have more for less, get it? 
     So this post idea is to introduce you to this online shop. The shipping time is approximately 2 - 3 weeks, the sizes are normal,and exactly like size chart describes and the clothing pieces arrives exactly as shown in the picture. 
     And with this introduction posts I want to invite you all to join ZAFUL giveaway where you can win 100$ gift voucher! All you need to do is go to ZAFUL site, pick one your favorite item and write the item link in the comments of this post together with your email adress. In the begining of December ZAFUL team will pick 10 winners! So you all have good chances to win. Good luck!

p.s. here are some of my favorite pieces:




1.  Megztinis su kutukais / Sweater with Tassels


2.  Metalizuotas švarkelis / Metallic Biker Jacket



3. Džemperis / Jumper 


4. Siuvinėta striukė / Embroidered Velvet Jacket


5. Velveto (barchato) imitacijos kelnės / Velvet Pants



Grey Coat & Fedora Hat OOTD

November 18, 2016


Prabudusi vieną rytą ir pažvelgusi pro langą – išsižiojau. Visiškai nesitikėjau išvysti sniegą. Stovėjau taip prie lango ir galvojau – ką gi čia rengtis? Ar labai kieme šalta? O kur mano visi žieminiai drbužiai? Kodėl aš nieko nepasiruošusi? O turiu tik pusvalandį susiruošti..Tada paskubomis kuičiau spintą ieškodama kažko šilto, minkšo ir mielo. 

Šiandien noriu papasakoti apie savo netikėtą rytą ir pakalbėti ne tik apie madingus ir stilingus drabužius, bet ir apie jų audinius, kad taip netikėtai užklupus žiemai pasirinktume teisingą aprangą. Kokius audinius pasirinkti, kad neatrodytum kaip meškutė ir tuo pačiu nesušaltum?

Taigi, pirmiausiai atidarius spintą už akių užkliuvo pilkas paltas. Jis atrodo tikrai plonas ir nelabai tinkamas žiemai, tačiau sudėtyje yra 50% vilnos, todėl tikrai bus šiltesnis, kad ir būtamas toks plonas, nei kokia išpūsta sintetinė striukė su dirbtiniu kailiuku. Kuičiu spintą ir ieškau toliau – džinsai. Storesnio audinio žinoma. Tinka. Tada akys ieško ir vėl kažko minkšto, pūkuoto ir šilto. Pamatau juodą 45% mohero vilnos megztinį. Imu nieko per daug negalvojus, nes šiltesnio dalyko už mohero vilną nesu mačiusi. Tada apžiūriu ką gi čis išsitraukiau. Visos tamsios spalvos. Soviu ir galvoju – nu reikia gi kažko šviesaus. Kažkokio akcento. Šalikas! Gi be šaliko juk niekur kojos iš namų nekelsiu, ypač kai lauke pilna sniego. Išsitraukiu iš vienos pusės švelniai rožinį, o iš kitos – kreminį šalikėlį. Pasižūriu vėl į jau prieš tai pasirinktus drabužius – juoda, pilka. Gerai, švelniai rožinė čia puikiai tiks. Tada dar bėgute nuo pakabos nugvelbiu 100% vilnos skrybėlę. Pagalvojau : bus ir šilta ir atrodysiu stilingai. Tada sustojau ties batų lentyna. Akys krypsta į žieminius batus, tada į rudeninius, tada vėl į žieminius ir taip kokius tris kartus. Mintyse galvoju – žieminius batus nešioju tik kai temperatūra nukrenta žemiau -10. Iki tol renkuosi rudeninius batus tik į juos įsidedu vilnos padukus. Tada pamatau juodus, natūralios verstos odos aukštakulnius. Nesu didžiulė aukštakulnių megėja, pavasarį ir vasarą dažniausiai aviu lygiapadžius, tačiau kažkodėl žiemą, labiau linkstu prie aukštakulnių. Žodžiu mistika. Imu tuos jau minėtus juodus aukštakulnius, kurie tikrai žinau, kad puikiai atitinka mano pėdos linkį ir bus patogūs visą dieną. Viską apsivelku, viena koja žengdama pro namų duris dar užmetu akį į veidrodį ir... Tobulai! Visą dieną buvo ir šilta, ir patogu. Ką manot jūs?



shoes DEICHMANN | jeans ZARA | coat | ZARA | fedora hat ZARA | bag PRIMARK | scarf H&M




Perfect curls and heat protection with GHD

November 17, 2016


Šiandieną pakalbėkim apie plaukus ir jų priežiūrą. Ypač jų priežiūrą kuomet yra naudojamos karštos formavimo priemonės. Prieš tai noriu dar šiek tiek papasakoti apie savo plaukus ir paaiškinti, kodėl nusprendžiau padaryti tokio pobūdžio įrašą.

Žodžiu, istorija tokia : nesu iš tų mano vadinamų laimingųjų merginų, kurios natūraliai turi itin tiesius ir nesišiaušiančius plaukus ar gražiai banguotus / garbanotus. Mano plaukai yra tokie - palei šaknis pasiploję, ties viduriu pasišiaušę ir pasipūtę, o ties galais bando nerangiai garbanotis. Na pavadinčiau juos tuo pačiu blogiausiu plaukų variantu. O bet tačiau, gyvename tokiame amžiuje, kai viską galima vienomis ar kitomis priemonėmis išspręsti. Todėl jau nuo tada, kai man suėjo 15 a 16 metų susidraugavau su plaukų tiesintuvu. Man tai buvo kažkoks pirmas pasaulio stebuklas, nes būtent dėl jo galėjau džiaugtis tiesiais ir gražiais plaukais. "Kepiau" juos be gailesčio kas antrą dieną, o lietingomis dienomis net du kartus per dieną. Tuomet po poros metų tokio be perstojo "kepimo" nori nenori pastebėjau, kaip mano plaukai susilpnėjo, nutrupėjo ir pasidarė, švelniai tariant baisūs šiaudai. Aišku apsauginių priemonių jokių nenaudojau, nes dar nelabai apie tokias girdėjau ar aplamai domėjausi. Tada atėjo plaukų atsigavimo metas, kai išvažiavau vasarai padirbėti į Londoną. Ten ir oras buvo toks, kad palaidais plaukais neprivaikščiosi, nes nuo ore esančios drėgmės jie tiesiog pūtėsi ir viskas. O ir darbas reikalavo surištų plaukų. Todėl būnant ten, visus tris mėnesius nenaudojau nei plaukų džiovintuvo, nei plaukų tiesintuvo ar garbanojimo žnyplių. Grįžus ir vėl šokau į senas vėžias - tiesinimas, tiesinimas ir dar kartą tiesinimas, tada karts nuo karto pagarbanojimas nelabai kokybiškomis žnyplėmis.Bet tai truko maždaug 9 mėnesius. Tada išvykau vasarai į Ameriką. O ten ir vėl dėl darbo reikalavimų teko visą vasarą būti surištais plaukais, plius ir didelis karštis lauke tikrai neleido pagalvoti apie vaikščiojimą palaidais, tiesintais ar garbanotais plaukais. Žodžiu, grįžusi iš Amerikos pasidomėjau plaukų tiesinimu keratinu. Susidomėjau ir ketvirtame kurse išdrįsau tai išbandyti, Tikrai džiaugiuosi šiuo dalyku tiek, kad dar ir iki šiol plaukus tiesinu juo. Tiesa, tą darau maždaug kartą ar du į metus. Apie patį plaukų tiesinimą keratinu ir jų priežiūrą papasakosiu plačiau kitą kartą, bet esmė ta, kad kai keratinas pradeda išsiplauti iš plaukų - akys ir vėl krypsta į tiesinimo ar garbanojimo žnyples. Nes jie pamažu pradeda drytis vėl netvarkingi, vietomis pasišiaušę, vietomis pasibangavę ir tą žūt būt norisi patvarkyti. O tada ir vėl pastebiu, kaip kenčia mano plaukas, nuo dažno "kepinimo" ir alinimo. O dar ir dažymas balayage naudos tikrai nepridėjo. Bet po balayage dažymo ( ką planuoju greitu metu vėl atnaujinti) atsirado noras plaukus dažniau pabanguoti, nes tada pats dažymas gražiau atsiskleidžia, todėl pradėjau žvalgytis gero ir kokybiško plaukų garbanoklio. 

Daugiau pasidomėjus, pasižiūrėjus YouTube atradau GHD. Jie garsėja ne tik savo plaukų formavimui skirtais prietaisais, bet ir plaukų modeliavimo priemonėmis. Todėl pasigooglinau ir atradau, kad GHD gėriais prekiauja INHAIR salonas. Nuėjau pasižvalgyti ir iš arčiau susipažinti su priemonėmis, o taip pat jas ir išbandyti (inHair salonas siūlo tokią galimybę atvykus pas juos į parduotuvę. Ten dirbančios merginos visada viską maloniai papasakoja, pataria ir parodo). Žodžiu, pirmiausiai užsiminus apie plaukų tiesinimą, garbanojimą sulaukiau klausimo "ar naudoji karščio apsaugą?" mano atsakymas buvo aiškus - ne. Tada pasiūlė atlikti bandymą, po kurio mano nuomonė ir požiūris į apsaugos priemones turėtų pasikeisti taip, kad net neateitų į galvą mintis džiovinti, tiesinti ar garbanoti plaukus prieš tai jų nepapurškus apsauginėmis priemonėmis. O testas labai paprastas: ant vienos rankos man papurškė GHD karščio apsauginę priemonę, o ant kitos ne, Tada paimė plaukų džiovintuvą ir pūtė šiltą orą į ranką, kuri nebuvo papurkšta apsaugos priemone. Kaip manot kokia buvo mano reakcija? Aišku, kad jau vos po kelių sekundžių delną patraukiau, nes buvo labai karšta. Tada tą pačią oro srovę nukreipė į kitą ranką, kuri buvo papurkšta apsaugine priemone. Ir ką jūs sau galvojat? Nieko. Stoviu rami, nejaučiu karščio, anaiptol, jausmas buvo toks, lyg kažkas tą ranką vėsintų. Ir iš karto po šio bandymo apsauginę priemonę dėjau į savo pirkinių krepšelį ir dabar tikrai net neįsivaizduoju savo plaukų priežiūros be šios priemonės.

Na išsirinkus apsauginę priemonę ėjau dairytis garbanojimo žnyplių. Realiai puikiai žinojau ko noriu - noriu aparato su kuriuo galėčiau išgauti laisvas, dideles, natūraliai atrodančias garbanas. Man buvo pasiūlytos GHD Soft Curl Tong 32mm garbanojimo žnyplės. Jas davė net ir išbandyti ant manekeno (jei yra noras, salone dirbanti mergina gali net išbandyti jį ant jūsų plaukų). Tad pasibandžiau ant manekeno ir man labai patiko, Labiausiai patiko tai, kad jos greit įkaista iki reikiamo karščio, jei pamenu teisingai, tai iki 185 laipsnių celcijaus. Be to, ar žinojot, kad 185 laipsniai yra ta temperatūra, kuri mažiausiai pažeidžia plauką? Esant mažesnei temperatūrai tenka juos laikyti karštyje ilgiau, tokiu būdų jie pradeda degti svilti ir dar velniai žino kas darytis, o esant per aukštai temperatūrai, na manau net nereikia ir sakyti, juk ir taip aišku. Toliau, žnyplės informuoja garsu, kada yra pasiruošusios naudojimui, kas yra labai paranku, nes nereikia vis žvalgytis į lemputę ar iš raudonos jau užsidegė į žalią. Na ir paskutinis pliusas šioms žnyplėms iš mano pusės - jose įmontuotas saugus rėžimas, o tai reiškia, kad jei esate kartais tokia išsiblaškiusi kaip aš ir išbėgat iš namų neišjungusios prietaiso - jis automatiškai išsijungs, jei nebus pusvalandį naudojamos. Todėl visą dieną galėsit ramiau jaustis ir neklausinėti savęs ar išjungiau išeinant prietaisą ar ne. Na ir aišku šiuo prietaisu išgaunamos garbanos yra kažkas tobulo ir būtent tai ko norėjau.

Tad jei svarstai įsigyti garbanojimo žnyples ir ieškai tų pačių pačiausių - tikrai rekomenduoju GHD. Tikrai verta kiekvieno sumokamo cento! 

Žodžiu, GHD garbanoklius, tiesinimo žnyples, džiobintuvus galima įsigyti INHAIR salone Kaune Vilniuje ir Klaipėdoje arba jų internetinėje parduotuvėje : http://www.inhair.lt/

Mano turima karščio apsaugos priemonė čia : http://bit.ly/2fGyaGi






Black Friday Sale With Rosegal

November 16, 2016

Šiandien pakalbėkim apie visiem gerai žinomą Black Friday. Nežinau kaip jūs, bet asmeniškai aš jau "neršiu" per internetines parduotuves ieškodama lobių. Visada, prisiekiu - kiekvienais metais per Black Friday nemiegu ir naktim šluoju gėrius už neįtikėtinai mažas kainas iš internetinių parduotuvių. Šiemet labai akis patraukė bene viena geriausių kinų internetinių parduotuvių -Rosegal . Ši parduotuvė turi neįtikėtinai gerų ir kokybiškų drabužių už visiems labai prieinamas kainas. Tiesa, tenka palaukti apie 2 savaites, kol gėrybės atkeliauja, bet žinokit, kad tikrai verta. Todėl dalinuosi keletu dalykų iš savo sąrašiuko, ką bangysiu nugvelbti už gerą kainą per Black Friday Sale!

Be to, Rosegal siūlo dar ir nuolaidų kuponus! Iki pat gruodžio mėnesio galo galite įsigyti prekių su nuo 5% iki 60% nuolaidomis! Visus nuolaidų kuponis rasi čia : http://bit.ly/2fZicYA
Tad nepraleiskit progos ir penktadienį mergos varo šopintis!

- - - - - - - - - - - - 

Ok so today lets talk about well known Black Friday Sale. I dont know about you guys, but I am already looking through the internet shops for some goodies that I want to get on Black Friday. Recently my eyes caught Rosegal online shop. I swear, this shop has some amazing and good quality goodies for very good prices. So this year I will go crazy in this store on Black Friday sale. Of course, you do have to wait around 2 weeks until goodies arrives, but trust me, it is totally worth waiting! So here I will show you few of my picks that I am hoping to get on Black Friday Sale!

By the way, Rosegal is offering coupon codes! Up until the end of December you can get goodies with up to 60% discount! Sounds amazing? Don't miss a chance and get yourself some pretty clothing! Coupon codes you can find here : http://bit.ly/2fZicYA
So take a deep breath and let's go online shopping on Friday!




1. Gun Metal Biker Jacket : http://bit.ly/2fG1CvP








2. Channel Looking Cross Body Bag : http://bit.ly/2fWzvrI








3.Stylish Lace Up Jumper : http://bit.ly/2fhn2Pf








4. Lapel Collar Coffee Color Coat : http://bit.ly/2ghUc6q








5. Faux Shearling Wool Patch Coat : http://bit.ly/2fWHhBK








6. Black Culottes : http://bit.ly/2fZhL0f 


L'Occitane ARLESIENNE review

November 13, 2016

Prieš maždaug mėnesį mano rankas pasiekė naujienos iš L'Ocitane. Tai jų naujoji, gėlių : rožių ir našlaičių bei šafrano prieskonių kvapo kolekcija - Arlesienne. Tai kvapas atkeliavęs iš Prancūzijos miestelio Arles. Todėl kvapas atspindi būtent šio miestelio moterį - paslaptingą, gracingą.

Pamačiusi, kad tai rožių kvapas - suraukiau kaktą. Ne paslaptis, kad aš rožių kvapo nemėgstu. Nei kremų, nei kvepalų rožių kvapo.. Tačiau pauosčius šią kolekciją - maloniai nustebau! Tai visai kitoks rožių kvapas. Man jis net neprimena to žinom rožių kvapo. todėl ir pastarąjį mėnesį su malonumu naudojau šias priemones, o dabar suskubau apie jas papasakoti jums.

Taigi išbandžiau dvi - rankų kremą ir dušo žele. L'Occitane rankų kremus tikrąją to žodžio prasme - dievinu. Kas met prieš Kalėdas prašau Kalėdų senio (vadinamo mama), kad padovanotų dėžutę mini dydžio L'Ocitane rankų kremus. Nes jie maloniai kvepia, labai gerai drėkina rankas, nepalieką jų riebaluotų, nes greit įsigeria į odą, o ir pakuotės labai fainos ir patogios nešiotis. Apie šį Arlesienne kolekcijos rankų kremą galiu pasakyti tą patį - maloniai kvepia, nuostabiai drėkina ( dėl jo sudėtyje esančio taukmedžio sviesto). Aš šį kremą su savimi visada turiu ofise - juo tepuosi gal tris ar keturis kartus per dieną, nes kvapas labai patinka ir juo pasitepus rankos būna ypač malonios. O ir šiaip aš esu priklausoma nuo rankų kremų, tiesiog negaliu pakęsti išsausėjusių rankų jausmo!

Na o tik pamačiusi dušo želė buteliuką garsiai pasakiau vaaaaau. Nes pakuotė yra nuostabiai graži. Žinau tikrai, kad sunaudojusi dušo želę buteliuko neišmesiu, o nulupusi etiketes panaudosiu vasarą pamerkt lauko gėlėm. Skamba kvailai? Man ne, nes mėgstu pritaikyt daiktus naujam gyvenimui. Pati dušo želė, kaip ir rankų kremas yra malonaus kvapo, labaaaai labaaaai gerai putoja, kas yra didelis privalumas ir tos putos labai tirštos ir malonios. Po prausimosi su šia dušo žele, kūnas skaniai kvepia net ir kitą dieną. Taip pat ji yra labai skalsi - jos reikia visai nedidelio kiekio. Pavyzdys - naudodama visą mėnesį kiekvieną dieną dar turiu daugiau nei pusę buteliuko. Todėl drįsiu teigti, kad priemonė yra verta kiekvieno cento. 

Todėl ieškantiems naujų kvapų ar puikios dovanos sau ar artimiems žmonėm - rekomenduoju!

It's all about the winter coat

November 9, 2016


Šiandien pakalbėkim šiek tiek apie rudeninius / žieminius paltus, striukes ir t.t. Dažniausiai žiemos ar rudens sezonu dauguma renkamės tamsius atspalvius. Daug juodos, tamsiai pilkos.. Aš ir pati nevengiu juodos spalvos ir dažnai apsirengiu juodai nuo galvos iki kojų. Tačiau ar pastebėjot, kad visi šaltuoju metu vaikšto juodai apsirengę ir tada miestas atrodo dar niūresnis.. Todėl pastaruoju metu man vis norisi pasirinki kažką šviesesnio. Na norisi šiek tiek prašviesinti dieną ir išsiskirti iš visos juodos masės. Todėl labai dažnai dėviu šį tobulą oversized tipo baltą pūkuotą paltą. Jis ne tik minkštas, šiltas ir labai malonus, bet ir be galo stilingas ir labai lengvai priderinamas. Tiesa, išsiterlina irgi gana greitai, bet dėl to, kad jis yra pūkuotukas - jį galima skalbti rankomis. Todėl problema dėl "baltas paltas nepraktiška, terlinasi, reiks dažnai nešt į valyklą" išspręsta.

Tikria nesiūlau dabar visoms bėgti ir pirkti baltų paltų. Tikrai ne. Nes spalvų yra daugiau. Tarkime, kad ir kaip aš nemėgstu raudonos spalvos - manau raudoną puspaltį tikrai užsivilkčiau. Arba tarkime nude spalvos ir prie viso derinio priderinčiau dar kokį bordo spalvos akcentą. Išduosiu paslaptį. Turiu net ir ryškiai rožinį, o gal labiau aviečių spalvos, šiltą vilnos paltą. Kurį jums čia tikrai parodysiu ir parodysiu kaip galima jį lengvai priderinti prie kasdienės aprangos ir atrodyti stilingai.



shoes LA BELLE BUTIQUE | bag PATRIZIA PEPE | pants ZARA | coat MNG | sweater PRIMARK | watch MOCKBERG | choker DRESS LILLY | hat MARELLA

October Favorites

November 8, 2016


Man asmeniškai labai patinka skaitinėti kitų blogerių mėnesio mėgstamiausius. Nes šiuose įrašuose visos tikrai parodo joms labiausiai iš visų patikusias makiažo ir grožio priemones. Būtent iš šių įrašų aš atsirenku ką norėčiau išbandyti, kas kitom blogerėm labai tiko :) Todėl ir pati nusprendžiau daryti mėnesio mėgstamiausius. Galbūt kažkam irgi bus įdomu ir naudinga. Tiesa, buvo labai sunku išrinkti tas pačias pačias dėmesio verčiausias priemones, nes pastaruoju metu mano kosmetinėje atsirado nemažai naujos, tikrai geros kosmetikos, bet gi visko nesutalpinsiu į vieną įrašą.. Todėl stengiausi atrinkti tas priemones, kurias naudojau bene kas dieną.




Pradėsiu nuo ZARA kvepalų. Pirmą kartą su ZARA kvepalais susipažinau turbūt kai buvau Londone. Po to juos ir vėl pamačiau Makedonijoj. Tą kartą pamenu uostinėjau, bandžiau išsirinkt, bet nusprendžiau, kad ai dar turiu tų kvepalų, užteks. O dabar, kai pamačiau, kad pagaliaaaaau ZARA kvepalai atsirado ir Lietuvoje, nesusilaikiau ir po 20 minučių uostinėjimo visus kapus, išsirinkau šiuos - ZARA Dark Emerald. Kodėl aš juos pirkau? Todėl, kad einant į ofisinį darbą kartais pasidaro gaila purškalioti savo brangius, mėgstamus kvepalus. O ir norėjosi turėti kažką, ką galėčiau visada su savimi nešiotis rankinėje ir nebūtų gaila netyčia sukulti buteliuko :)  Na ir šiaip, kai kvepalai (tiksliau tualetinis vanduo) kainuoja vos 10 Eurų ir kvepia taip skanai, tai kaip galima atsispirti? :)




Kitos dvi priemonės skirtos veidui. 

Pirmoji - Maybellite Matte and Poreless Fit Me kreminė pudra. Apie šią priemonę jau daaaug ir plačiai kalbėjau. Ji tikrai iki šiol išlieka mano mėgstamiausia ir ja dažausi kiekvieną mielą dieną. Plačiau apie ją kalbu čia: Maybelline Fit Me Matte Poreless Foundation

Loreal True Match Highlighter - priemonė, kuri mane tikrai stipriai nustebino. Bandžiau tikrai nemažai kreminės tekstūros highlighterių, tačiau manes jie nesužavėjo, nes greitai subėgdavo, išnykdavo. Renkantis kontūravimo ar strobingo priemones, ar tuos pačius skaistalus, pirmenybę visada skiriu birios tekstūros priemonėm, nes jos man ir gražiau atrodo ir geriau išsilaiko. Šis Loreal highlighteris nustebino savo geru pigmentavimu, ryškiu švytėjimu ir tuo, kad blizgios dalelės yra itin smulkios, todėl net ir čiut padauginus neatrodo juokingai. 




Sekančios priemonės yra skirtos akims ir antakiams.

NYX Eyebrow Gel - iš pradžių žiūrėjau gana skeptiškai į šią priemonę, bet pabandžius nuomonė pasikeitė. Kas labiausiai patinka, tai kad ši priemonė yra vandeniui atspari, todėl išsilaiko labai labaaaai ilgai. Gelis nesitepa, nesubėga, visą dieną išlieka taip, kaip ją užtepei (tikiu, kad išlaikytų ir dar ilgiau). Tik reik būt atsargiai, nes gelis yra stipriai pigmentuotas, todėl galima labai lengvai padauginti ir atrodyti kaip su markeriu nupieštais antakiais. Galbūt ir minusą įvardinčiau vieną - sunku pasirinkti spalvą. Blondinėms skiros spalvos geliau labiau neša į ryžumą, o ne blond spalvą, šis rudas tarp rudos ir ryžos, bet mano antakių spalvai kažkaip visai gerai tinka, o juodas... Nu suprantat :) Juodo privengčiau visai.

Maybelline Master Precise Curvy - OMG. Tikrąja to žodžio prasme - tai yra stebuklas. Nusipiešti gražią, tolygią, griežtą akių kontūro liniją man visada būdavo didžiausias išbandymas. Brėždavau, valydavau, vėl brėždavau, tada su ausų krapštuku taisydavau, tada vėl ryškindavau, tada parausdavo akis ir pasaka be galo. Bet su šitu akių pravedimu viskas gaunasi iš pirmo karto. Linija būna tolygi, griežta. Na jausmas lyg pieštum su markeriu, ant tiek paprasta. O ir išsilaiko super gerai! Tikrai siūlyčiau šią priemonę visoms, tik pradedančioms pieštis akių liniją - išmoksit ir pasiseks labai greit!

L'Oreal False Lash Wing Sculpt tušas - apie šią priemonę jau kalbėjau čia : L'Oreal False Lash Sculpt Wing Mascara . Kas labiausiai patinka, tai kad blakstienos atrodo itin ilgos, tušas ilgai išlieka, nenubėga, nenutrupa ir neišsiteplioja :) 




Lūpos. Abi priemonės iš Maybelline. Pirmoji - Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick spalva Nude Thrill. Tobulos nude spalvos lūpų dažas, kuris yra matinis, bet nesausina lūpų, lengvai tepasi, greitai džiūsta. Išsilaiko ne taip jau ir ilgai, bet priemonė tikrai labai maloni lūpoms.

Na o lūpdažis, kurio spalva Clay Crush yra mano topų topas. Tobulesnės Nude spalvos dar nesu radusi. Tepasi labai maloniai, išlieka gana ilgai, nesausina lūpų, atrodo labai labai gerai! Ir manau, kad ši nude spalva tiktų daugeliui mergnų, tiek šviesesnės odos savininkėms, tiek tamsesnio gymio. 




Na ir paskutinė priemonė - Loreal nagų lakas kurio spalva 664 Greige Amoureux. Tai tobulo pilko atspalvio nagų lakas, kuris ir kvepia skaniai (kai išdžiūsta ant nagų) ir išsilaiko ilgai. Aš asmeniškai išvaikščiojau su šiuo nagų laku apie pusantros savaitės. O nusivalius ir vėl lakuodavau šia spalva, nes nu labai labai tinka ir patinka! Beje ir dabar esu nusilakavusi šiuo nagų laku.