Maybelline Fit Me Matte Liquid Foundation Review & Makeup

October 11, 2016

Išsiirinkti tobulai tinkantį makiažo pagrindą tikras iššūkis. O tokį atradus nesinori bandyti kažko naujo, visada perki tą, kuris patenkina visus keliamus lūkesčius. Aš turiu mišrią veido odą. T zona gana greitai ir smarkiai pasiriebaluoja, greitai pradeda blizgėti. O skruostai dažnai išsausėja. Todėl vienos kreminės pudros labai gražiai padengia veidą, neprikimba prie išsausėjusios veido odos, bet labai greitai pradeda blizgėti, na o kitos T zonoje ilaiko matišką efektą gana ilgai, bet 'pagauna' visus odos išsausėjimus. Ilgą laiką dariau taip : žandukams naudojau makiažo pagrindą skirtą normaliai odai, o T zonai - skirtą mišriai / riebiai. Bet tokie žaidimai po kurio laiko pradeda nusibosti, ypač keliaujant tai tampa sunkumu, nes reikia visur temptis du buteliukus pudros. Todėl vėl pasileidau į paieškas. Prieš gaunant šią Maybelline naujieną - Maybelline Fit Me Matte & Poreless makiažo pagrindą, buvau pasiruošusi pirkti Chanel arba Clinique makiažo pagrindus, kuriuos labai daug merginų giria. O dabar labai džiaugiuosi, kad atsrado toks makiažo pagrindas, kuris idealiai tinka mano veido odai ir nekainuoja žvėriškų pinigų.

Lietuvoje šį makiažo pagrindą galite rinktis iš 6 atspalvių. Kuo šis pagrindas man toks tobulas? O tuo, kad dengiasi labai lengvai ir labai gražiai, sklaidosi puikiai tiek šepetėliu, tiek pirštais, tiek beuty blenderiu ar real techniques kempinėle. Maskavimas irgi gana geras. Spuogelius ir veido raudonumą tikrai paslepia. Paakiių sričiai vis tiek papildomo maskuoklio reikės. O kas labiausiai man patinka, tai kad šis makiažo pagrindas išsilaiko (man asmeniškai) plius minus 8 valandas ir tik tada T zona pradeda truputį blizgėti. Taip pat ši priemonė visiškai nesausina veido odos, nekimba prie išsausėjusių vietų, neatrodo ant veiduko sunkiai ir nesukuria kaukės efekto. Žodžiu, naudoju šį makiažo pagrindą maždaug mėnesį, kiekvieną dieną ir negaliu atsidžiaugti. Rezultatus galit pamatyt nuotraukose! Be to, nuo šio makiažo pagrindo mano veido odos neišbėrė ir neuškimšo porų. Todėl mišrios odos ir riebios odos savininkėms labai labai rekomenduoju išbandyti, nes jis būtent ir yra pritaikytas mūsų, kiek problematiškai odai!


Aš be makiažo ir tik su Maybelline Fit Me Matte & Poreless makiažo pagrindu:


Su pilnu makiažu:



2 comments on "Maybelline Fit Me Matte Liquid Foundation Review & Makeup"
  1. o kaip su spalvom? ar yra šviesių atspalvių, bet kad būtų yellow, o ne pink based? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 105 spalva yra yellow based! :) as pati ja dabar naudoju, nu tai tobulai tinka. Fotkej ja irgi naudojau :) O kai esi idegus, tai 220 dar yellow based :)

      Delete