White pants and silver backpack

May 27, 2016


Comfortable - is a thing that I seek when picking outfits for the day. Especially when I have to go to work, then meetings, when I have to walk a lot and travel a lot. To look nice and be comfy is very easy. Also, you know that I am a person of basics. 

This outfit is one of THE comfiest outfit so far and the one that I can go with everywhere. Maybe it's the white pants, maybe it's because of the shoes or a backpack. Well I love white pants in general. Why? Because they are very easy to style, they look good for any occasion, with any kind of shoes. 

Also, lets take a moment to thank for a backpack trend. I mean, can it stay for forever? I have forgotten how amazing backpacks are, how comfortable, convenient and blah blah blah. Even if you have half of your life packed in a backpack, you can't really feel how heavy it is! And I feel like backpack really helps for my back (makes sense haha). I walk with straight back, hands free (just for the pics I held it in my hands haha) and just feeling amazing. 

Do you guys love backpacks ? I am searching for one more right now, for the one where my laptop and my camera could fit, because this one is not too suitable for carrying heavy duty. Any suggestions?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Patogumas - dalykas į kurį labiausiai kreipiu dėmesį renkantis derinį. Ypač tomis dienomis, kai reikia keliauti į darbą, tada į susitikimus, kai turiu daug eiti, keliauti, važiuoti, judėti. Na, o atrodyti gerai ir stilingai, bei jaustis patogiai labai labai paprasta. Dabartinės mados tendencijos tam yra labai palankios. Na ir niekam ne paslaptis, kad aš esu basic mylėtoja.

Galėčiau pasakyti, kad šis derinys yra patogiausias ir labiausiai tinkantis daug veiklos turinčiai dienai. Gal dėl baltų kelnių, gal  dėl batų, o gal dėl kuprinės jaučiuosi ypač patogiai ir taip, lyg galėčiau bėgti ir į susitikimą, ir į miestą, ir į kokį restoraną. Žodžiu, žinau kad šitaip atrodant jausčiaus patogiai bet kur ir betkokioj situacijoj. 

Na ir dabar skirkime porą minučių kuprinių trendo pagerbimui. Nesupykčiau, jei jos mados viršūnėse išliktų dar ne vienerius metus. Nes tiesą sakant, nuo mokyklos laikų jau primiršus buvau, ką reiškia kuprinė. Ką reišskia jų patogumas, naudingumas ir visoks kitoks -umas. Net ir tuo atveju, kai susikrauni pusę savo gyvenimo (man taip būna labai dažnai) nesijaučia, kad neši labai sunkiai. O ir nugarai labai padeda. Einu išsitiesus kaip smilga ir tuo džiaugiuosi, nes esu linkus pasikuprinti. O ir rankos būna laisvos (tik fotkėm paimiau kuprinę į rankas, šiaip ji puikuojasi man ant pečių).

Žodžiu, labai myliu kuprines, dabar kaip tik ieškau dar vienos, tik šį kartą kiek kitokio pasiuvimo, kad tilptų ir kompas ir kamera. Nes ši kad ir kokia graži, bei talpi, tačiau nėra pats tinkamiausias variantas sunkesnei įrangai nešiotis. Gal turit kokių patarimų ar kažką kažkur gero ir gražaus matėt?



| WEARING |
shoes DEICHMANN
pants STRADIVARIUS
top H&M
jacket ZARA
backpack ZARA
bracelet OH MY GODA 



Post Comment
Post a Comment