RFW 2016 OOTD : White blazer & shiny shoes

April 5, 2016

From many social media and especially Instagram posts I bet you understand that I spend the weekend in Riga. Why I was there I bet you understood as well. Yes, I was invited to go to Riga's fashion week together with Maybelline. Which is something unbelievable! I had the best time, I did vloged and filmed a lot, so about the whole event I will tell you more in my separate post.

Today I want to show you the outfit that I wore to fashion week. I was deciding whether should I wear a dress, or a skirt, but then I thought to myself, that in order to look fabulous I need to feel that way and confidence is a key to everything. And I feel the best when I am wearing pants with loose shirt. So I went really safe with my outfit, but I regret nothing. I felt pretty, I felt stylish, I felt comfortable - and that's all that matters, right? What you think of my outfit option?

P.S personal thank you to Darija from Luscious Style for taking these gorgeous pics!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Iš mano socialinių tinklų, o ypač iš Instagram numanau, kad jau supratot, kad savaitgalį praleidau Rygoje. Ką gi aš veikiau ten? Tą turbūt jau irgi supratot. Labai netikėtai ir labai maloniai buvau pakviesta važiuoti į Rygos mados savaitę kartu su kitomis blogerėmis, youtuberėmis ir Maybelline. Aš jum nemoku apsakyti kokį tobulą savaitgalį turėjau! Pasistengiau ir pafilmavau ir pavloginau visai nemažai, todėl apie patį renginį ir pačią mados savaitę papasakosiu kitame įraše.

Na, o dabar noriu pasidalinti savo derinio, kurį pasirinkau mados savaitei, nuotraukomis. Tikrai ilgai svarsčiau ar vilktis suknelę ar sijoną, bet tada sau garsiai pagalvojau - kad norėdama atrodyti nepriekaištingai, pirmiausiai turiu taip ir jaustis, Ir taip jau atsitiko, kad aš patogiausiai, geriausiai ir visaip kitaip -iausiai- aš jaučiuosi tuomet, kai dėviu kelnes ir laisvo stiliaus palaidinę. Todėl nusprendžiau su savo deriniu sužaisti saugiai ir visiškai savo sprendimu nesigailiu. Jaučiaus gražiai, stilingai, patogiai ir labai labai gerai - o tai ir yra svarbiausia. Ką apie mano pasirinkimą manai tu? 

P.S noriu asmeniškai padėkoti Darijai iš Luscious Style už šias nuostabias nuotraukas! 

| shoes DEICHMANN | pants, shirt ZARA | blazer MNG | sunglasses ZERO UV | bag PRIMARK | jewelry THE PEACH BOX | 
















4 comments on "RFW 2016 OOTD : White blazer & shiny shoes"
  1. kur cia radot tokia faina vieta fotkintis ? Lb graziosfotkes!

    ReplyDelete
  2. tik išėjus iš Radisono šiek tiek po dešine puse! :) Labai apšvietimas ten geras buvo :)

    ReplyDelete
  3. i love your outfit, simple yet looks formal. <3

    ReplyDelete
  4. Labai gražios nuotraukos! :)

    ReplyDelete