OOTD: From day to night

December 10, 2014

I don't know about you guys, but for me December is one of the busiest months in a year. Studies, tests, Jingle all the way, meetings, blogging, friends, work... And most of the time everything happens in one day. So I thought I will write you about what I choose to wear on a days like this - when you leave home early in the morning and come back late in the night. And I am showing you what I wore going to university, work and then meeting with friends. 
Leather pants - you will never get wrong choosing to wear them. It looks stylish, pretty and they are a perfect choice for days and nights out! Most important it fits for all occasions. White shirt - classic, and together with black leather pants looks just incredibly good. And to finish the look I chose to wear super warm sweater with fur details on it. In a meeting with my friends it was really warm, so I took a sweater off and still had perfect outfit for a night out. Shoes - on a busy day I prefer something stylish and comfy. So I picked these lovely Deichman boots. They are super comfortable and warm! And of course - not a step out without fur coat in this time of the season!
I hope it is helpful and you enjoyed reading! Tell me your picks for a busy day?



Nežinau kaip jums, bet man Gruodžio mėnesis būna vienas užimčiausių metuose. Mokslai, koliokviumai, Kalėdų karštinė, susitikimai, draugai, darbas. O būna dažniausiai kad kaip tyčia dauguma svarbiausių dalykų susideda į vieną dieną. Todėl norėčiau jums patarti, ką tokią dieną, kai nėra laiko grįžti namo ir persirengti, apsivilkti, kad gerai atrodytumėte ne tik pasivaikščiojimui mieste, bet ir svarbiuose susitikimuose ir vakaro praleidimui su draugais.

Būtent šį derinį rinkausi einant į paskaitas, po paskaitų į darbą, o po darbo į susitikimą su draugais. Odinės kelnės – niekada neprašausite jas pasirinkusios. Gražiai ir stilingai atrodo tiek dieną, tiek vakare ir tinka visoms progoms. Balti marškiniai – klasika, o prie odinių kelnių, mano manymu, tobulas derinys. Na ir pabaigai visą derinį puikiai sujungia šiltas megztinis su kailiu. Na, o būnant restorane, kavinėje, ar pub‘e nusiėmus megztuką lieka stilingas, šiek tiek klasika dvelkiantis juoda – balta derinukas. Batukai – tokią dieną rinkis patogius ir šiltus! Аš pasirinkau Deichman aulinukus, kurie ne tik patogūs, stilingi bet ir šilti. Na ir žinoma šiuo metų laiku be paltuko ar pūkinės striukės nė žingsnio pro namų duris
Tikiuosi jums patiko skaityti ir radot kažko naudingo! Ką jūs rinktumėtės tokią ilgą, užimtą ir įvairią dieną?






Shoes, bag  DEICHMAN | Leather pants, fur coat  ZARA | Sweater STRADIVARIUS | Shirt T.J MAXX | 

5 comments on "OOTD: From day to night"
  1. Koks puikus derinys!! Atsivertusi pirmą nuotrauką pamaniau, kad tai striukė su tokia didžiule apykakle. Pati ieškausi striukės, tai patraukė akį :))) o megstukas - šios kolekcijos???

    http://veidrodeli.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiū ! Аš pamačiusi nuotraukų rezultatus pagalvojau tą patį :D Striukytė gan senos zara kolekcijos, gal 2 metų :D O megztukas, taip. Buvo šių su kailiuku, bet visus greit išpirko, Dabar yra tokie patys, tik be kailiuko, iš abiejų pusių verstos odos imitacija :)

      Delete
  2. Hi!! Nnice look. i agree with you. I think this is a good option to wear everyday, comfy looks are thge best.
    kisses, Paola
    esmiarmario.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah, I love comfy ! There is no better feeling than being comfy ! And still looking stylish :)

      Delete
  3. Love your blog! Found you on Instagram <3
    Check my blog out too and send me some suggestions please
    www.meaarmarium.blogspot.in

    ReplyDelete