Rudens / Žiemos sezono pirkiniai ir tendencijos | Fall & Winter seazon must have's

September 17, 2014



Kaip jau visiems įprasta, su nauju sezonu atkeliauja ir naujos mados, naujos tendencijos. Tad bendradarbiaujant su Vinted.lt šiame įraše pasidalinsiu tuo, kas mano manymu yra šio šaltojo sezono "must-have" pirkinukas ar į kokias spalvas labiau kreipti dėmesį.

As usual, with the new season comes new fashions and trends. So in collaboration with Vinted.lt in this post I will share with you guys my personal opinion what is a must have for this season or what colors to choose.





Spalvos. Šiam rudens / žiemos sezonui siųlyčiau rinktis tamsiai mėlyną, violetinę ar burgundiško vyno, dūminę pilką, šlapio asfalto, samanų bei kakavos spalvas. Vasarą pamėgtus gražius gelsvus atspalvius šaltajį sezoną keičia garstyčių spalvą. Juoda ir balta spalvos - niekur nedingsta, klasika visada lieka madoje, kaip ir šios dvi spalvos. Taip pat nepraleisk pro akis sidabro ar aukso atspalvių. Pavyzdžiui - batai su auksinėmis ar sidabrinėmis detalėmis ne tik pagyvins derinuką, bet ir suteiks žavesio, bei neleis likti nepastebėtai. Aš asmeniškai šiam sezonui didžiausią dėmesį skiriu juodai ir pilkai spalvoms. Jų daugiausia pamatysite mano derinukuose.
Odinės kelnės. Jeigu jų dar neturi, skubėk įsigyti! Praėjusį sezoną mados pasaulyje populiariausios odinės (ar odos imitacijos) kelnės, sijonai šį sezoną ir vėl lieka viršūnėse. Taip pat paltukai ar striukytės puoštos odos detalėmis - stilinga ir tobulai tiks tiek prie klasikinio stiliuko, tiek prie šiek tiek "crazy" bei "edgy" stilių.
Kailinės liemenės - tikro ar ne tikro kailio, tavo pasirinkimas, bet turėdama šį apdarą ne tik susišildysi šaltu ir žvarbiu oru, bei atrodys prabangiai. Rinkis rudą, juodą, ar šviesios smėlio spalvos liemenę, visos atrodys puikiai ir nepriekaištingai. Derink prie džinsinių ar odinių kelnių, odinės striukytės ar mėgstamiausio megztinio.
Aksesuarai. Kiekvieną sezoną labai svarbi aprangos detalė. Šaltuoju sezonu asmeniškai aš esu mažiau linkusi į įvairius papuošalus - auskarus, pakabukus ar apyrankes. Mieliau renkuosi didelę skarą ar šalį, kuris sušildys esant žvarbiam vėjui, ar pirštines gražintas įvairomis detalėmis. 
"Beanie" tipo kepuraitė. Ne tik sušildys, bet ir išgelbės nepaklusnių plaukų dieną ! Pasirinkimas šių kepuraičių labai didelis. Čia gali žaisti su savo derinuku. Tamsią ir niūrią rudeninę aprangą gali praskaidrinti pasirinkus ryšios spalvos ar ryškių raštų / "printų" kepuraitę. Įvairių ryškių, gražių ir išskirtinių kepuraičių gali rasti Mr Gugu & Miss Go ir Vinted puslapiuose.


Colors. For this autumn and winter I suggest you guys to choose dark / navy blue, purple or burgundy wine, smoky grey, moss and cocoa colors. Our summer favorite yellow color will give a place for the color of mustard during the cold season. Black and white are not going anywhere, the classic will always stay stylish and fashionable same as these two colors. Also, let your eyes to see some gold and silver shades. For example - black or brown color shoes with a golden or silver trim or details will not only revive your outfit but will give you a nice charm as well.
Leather pants. If you still don't have them in your closet, hurry up to buy them! Last season most popular leather pants or skirts are staying on top this season as well. Leather jackets or coats decorated with leather details are stylish and suitable with any style.
Fur vests - real or not real fur it is your choice, but this piece of garment will not only keep you warm, but will make your outfit look perfect and flawless. Combine fur vest with your favorite sweater or leather jacket, or a simple long-sleeve top.
Accessories. No matter what season it is, accessories are really important part in creating perfect outfit. Personally I am not that huge of a fan wearing jewelers such as necklaces or bracelets during the cold season. I would rather choose a big scarf with different patterns which would make my outfit look neat and keep me warm as well. So big cozy scarf and some gloves with nice details on is a must have!
Beanie hats. It will not only keep you head warm, but save your bad hair day too! The choice of these hats are huge! And here you can play with your outfit a little. Combine a bright color or colorful print beanie hat to your dark and gloomy autumn or winter outfit and you will look more stylish and fashionable immediately! A huge variety of colorful, beautiful and exclusive beanie hats can be found at Mr Gugu & Miss Go or Vinted pages.







Na ir aš turėdama laisvą minutę peržvelgiau Vinted.lt lobius ir dalinuosi su jumis mano radiniais-favoritais, galbūt kažką pritaikysit ir sau!Vinted.ltVinted.ltVinted.lt


Nuoširdžiai tikiuosi, kad šis įrašas bus ne tik įdomus paskaityti, bet ir naudingas. Taip pat jūsų nuomonės yra labai laukiamos komentaruose ! 

Really hope this post will be helpful and interesting for you to read and you ideas and thoughts are more than welcomed in the comments bellow !


Love, Inna 




3 comments on "Rudens / Žiemos sezono pirkiniai ir tendencijos | Fall & Winter seazon must have's "
  1. Mano nuomone šį rudenį dar prie must have būtų skrybelė! Tobulai dera ir su odinėm kelnėm ir kailine liemene. Prie spalvų pridėčiau dar tamisia žalią, nors šiaip pats ruduo diktuoja spalvas pradedant nuo spalvotų medžių lapų ar nukastų rudų bulvių laukų :D

    http://ievushka.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na aš asmeniškai nesu skrybėlių gerbėja, mieliau maukšlinuosi beanie kepurytę ant galvos, bet taip, pritariu, skrybėlės taip pat šį rudenį ant bangos ! O vietoje tamsiai žalios paminėjau samanų spalvą, jos kaip panašios :) Ir vėl pritariu tikrai dėl to, kad pats ruduo diktuoja spalvas :)

      Delete
  2. Labai gražu! Man ypač patiko antrasis paltas!

    ReplyDelete