Pink Dream

May 5, 2013



Sveiki!
Šiandien labai trumpai. Tiesiog dalinuosi keletu nuotraukyčių iš vakarykščio outfit'o! Kaip jau turbūt pastebėjot, be protiškai myliu šiuos rožinius skinny džinsus ir naująją delninukę. Tikiuos outfitas ir nuotraukos patiks, laukiu jūsų nuomonių :) Tai tiek, gražaus ir šilto jums sekmadienio bei smagios mamyčių dienos!

Hello!
Today just a quick update. Here are the pictures of yesterdays outfit. As you can tell I really fell inlove with these pink skinny jeans and my new clutch. So tell me in the comments bellow what do you think about this outfit. And that is it for today, have a nice day!

Love, Inna ;*












Jeans-Bershka, Shoes,jacket,blouse-Stradivarius, Belt-Primark, Clutch-hand made, Watch-Michael Kors.








9 comments on "Pink Dream"
  1. LAbai mieli dzinsai, be galo tau tinka. ;)

    ReplyDelete
  2. Paprastas, dailus derinukas. :) O tavo Michael Kors laikrodis orginalus ar tai kopija? Nes ko gero kiekviena mes svajojame apie orginalą, aš taip pat ne išimtis :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dėkui! O laikrodukas tai kopija :) Bet žinai kaip ten sako, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima :D Vasarą manau pasidovanosiu sau originalą :) Bus man dovana už sunkų vasaros darbą :D

      Delete
    2. Taip, tikrai. Aš asmeniškai nieko neturiu prieš kopijas, nes orginalas tikrai pripažinkime BRANGUS. Bet kaip pati paminėjai, nėra nieko nuostabiau kaip apdovanoti save už tam tikrus darbus ar asmeninius pasiekimus. Tuomet manau ir konkreti daikto kaina nėra tokia svarbi lyginant su asmeniniu pasididžiavimu. ;)

      Delete
  3. love the pink pants dear, and your jacket is ♥♥♥

    www.thefabulousgeek.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. mano batai :p Man irgi kažkaip labai gražiai čia viskas susižiūrėjo !:)

    ReplyDelete
  5. Very pretty stuff! I love the combination of girly and edgy.
    Love the jeans and jacket.
    xo Peach
    http://blossoms-and-bows.blogspot.de

    ReplyDelete