AdoreBox Kovas

April 11, 2013




Laba! 
Taigi, šiandien ir vėl pristatau Jums AdoreBox dėžutę. Apie Vasario mėnesio dėžutę aprašą galite rasti čiaO dabar apie Kovo mėnesio dėžutę. Šį mėnesį gavau dėžutę perrištą blizgančiu rožiniu kaspinu, kurį manau tikrai panaudosiu ! Lygiai taip pat, kaip ir aną kartą, vos tik pravėrus dėžutę, nosytę pasiekė labai malonus kvapas. O jos turinį sudarė:





  • "Vera Valenti" blakstienas ilginantis tušas + juodos spalvos akių pravedimas. Apie šį tušą girdėjau labai daug neigiamų nuomonių, tačiau esu jau toks žmogus, kad nepabandžius pati, nedarau skubotų išvadų apie produktą. Todėl prieš išbėgdama į paskaitas "nusipiešiau" katės akis ir padažiau blakstienas tušu. Pirmas dalykas kuris patiko, kad pravedimas labai gražiai piešia ir galima lengvai nubrėžti norimą liniją. Tušas gal ir nesukuria tokio efekto, koks yra aprašyme, bet yra gan neblogas. Nesulipina blakstienų, jas pailgina. Tik minusas vienas, kad po ~8 valandų šiek tiek aptrūpėjo, apibėgo. Tačiau nepaisant to, manau šis tušas+pravedimas patogiai įsitaisys mano kosmetinėje, kadangi daug vietos neužima ir pravers tomis dienomis, kai atsiras netikėtų susitikimų ir norėsis greitai, bet kur viešoje vietoje esant paryškinti, patobulinti savo akis :)


  • "Keune" sausų, pažeistų plaukų šampūnas Vital Nutrition. Buvau visai pamiršus apie šią firmą ir jos šampūnus! Todėl radus AdoreBox dėžutėje Keune produktus labai apsidžiaugiau. Vakar išbandžiau ir vėlgi maloniai nudžiugau, prisiminusi, kokį stiprų ir gerą poveikį plaukam duoda jau po pirmo plovimo. Šampūnas tobulai išplovė visus nešvarumus, kosmetikos likučius nuo plaukų, jie tapo švelnūs, lengvai šukuojami. Manau tikrai eisiu ieškoti didesnės pakuotės, nes ir kvepia labai maloniai!
  • "Keune" sausų, pažeistų plaukų kondicionierius Vital Nutrition. Kaip ir šampūnas taip ir kondicionierius - atlieka savo darbą puikiai. Plaukai dar švelnesni, blizgesni ir lengvai šukuojami, ir dar labai skaniai kvepia.:) Labai didelis pliusas AdoreBox'ui :) Ačiū, kad priminėt apie labai geras plaukų priežiūros priemones!

  • "Cuscin" rytietiškos kosmetikos mėginių rinkinys: Hydro Foam Cleanser ( drėkinantis putojantis prausiklis ), Smooth Moisture Cream ( drėkinantis kremas ), Hydra Replenish Gel ( drėkinantis gelis ). Labai patinka tokie mėginėliai, nes gali išbandyt aukštos kokybės kremus ir įvertinti ar Tavo odai jie tinka, ar ne. Šių dar nebandžiau, nes mėgstu tokius mėginėlius patausoti ir pasiimt kartu su savim, kai išvykstu keletui dienų ir nenoriu imti pilnų pakuočių veido priežiūros priemonių. Todėl labai smagu, kad vėl mano mėginėlių gretos pasipildė.

  • "FarmaVita" color saver re-vital losjonas. Kažkada seniau, esu naudojusi plaukų kapsules ir jų poveikis buvo stulbinamas. Plaukai sustiprėjo, sparčiau augo. Šios FarmaVita ampolės dar nebandžiau, bet taip pat, labai džiaugiuosi, kad ją gavau, nes bus proga išbandyti ir pajausti kaip ji veikia. Nes jaučiu, kad po šaltojo sezono, mano plaukams reikia šiek tiek didesnio dėmesio, didesnės priežiūros.

  • "Arran" kūno losjonas Citrus shores. Citrusų kvapo taip pat neesu didelė mėgėja, o gal turėčiau sakyti, kad nebuvau? Nes išbandžius šį losjoną, radikaliai pakeičiau nuomonę. Savo darbą atlieka puikiai, oda tampa švelni, o kvapas! Tikrai niekad netikėjau, kad gali taip skaniai kvepėt - gaivos, švaros ir egzotikos aromatas viename. Super! Dar labai didelis pliusas, kad nėra labai riebus, todėl nelimpa ir greit susigeria į odą.

  • "Verdeoasi" intensyviai drėkinantis kremas su jūros vandens ekstraktu "Deep-Moisturizing Cream Hydro Satin". Paskaičius šiek tiek apie šį kremą, sužinojau, kad jis skirtas šiek tiek vyresnio (25-30) metų amžiaus moterim, todėl mėginėlį daviau mamai. Išbandė, tačiau po vienos dienos labai sunku kažką pasakyti, o kadangi produkto dar liko, panaudos ir dar. Tačiau minėjo, kad veido oda buvo gaivi ir išnyko apšerpetojimai nosies ir kaktos srityse.

  • "Ayucare" dantų pasta. Šiaip esu Crest ir Colgate  pastų mylėtoja, bet ir šita pasta lengvai gali įsipaišyti prie mėgiamų dantų pastų, nes labai gerai nuvalo dantų apnašas susikaupusias per visą dieną, taip pat ilgą laiką burnoje išlieka švaros ir gaivos kvapas. Ir yra be fluorido, todėl saugo dantis. O kadangi man dažnai tenka susidurti su jautriom, kraujuojančiom dantenom, galiu pasakyti, kad ši pasta jau po dviejų kartų valymo nuramino rausvas dantenas! Taigi, labai didelis pliusas ir vėl.

  • "L'Ocitane" šalmučių naktinis veido kremas "Very Precious". Labai myliu naktinius kremus, nes manau naktis yra būtent tas laiko tarpsnis, kada mūsų oda ilsisi nuo visų makiažų ir saulės spindulių, todėl papildomo poilsio/poveikio veido ir kaklo odai nakčiai neatsisakysiu!

  • "Solisun" soliariumų tinklo svečio kortelė + 50% nuolaida. Kad ir kaip kaprizingai, bet po truputį atkeliauja pavasaris ir į Lietuvą. Natūralu, kad šiltuoju sezonu dėvime daugiau atviresnius, šviesesnių spalvų rūbelius ir norime, kad mūsų oda būtų rusva. Todėl aš, kaip ir kiekvieną pavasarį, žvalgausi į soliariumų salonus ieškodama vis geresnio. O "Solisun" soliariume teko būti ne kartą ir ne du, ir tiesą sakant esu labai patenkinta, nes pirmas dalykas - lempos visada būna geros kokybės, patys soliariumai prižiūrėti, švariai po kiekvieno naudojimo išvalyti. Tad ačiū už puikią kortelę, ji bus panaudota jau šį savaitgalį!

  • Atvirukas/kortelė  nuo AdoreBox komandos. Labai gražus ir stilingas, kvepiantis pavasariu!


Taigi ir šį kartą dėžute nenusivyliau, o labai apsidžiaugiau, nes visi produktai yra dėmesio verti. Ir toms merginoms, kurios vis dar dvejojat, sakau : Imkit ir džiaukitės, nes išbandysit ir atrasit produktų, kurie užkariaus Jūsų širdį !

Tiek šiam kartui,
Love, Inna :*

Daugiau informacijos apie dėžutę rasi ČIA arba Facebook'e
4 comments on "AdoreBox Kovas"
  1. Looks like a great box, wish we had it in the UK

    A little bit Unique

    x

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Love your blog!Thank you so much for your comment on my blog btw! I've followed, your turn!
    Laura xx

    ReplyDelete
  4. Hey, :D
    Thank you so much for taking the time to look and comment on my blog :)
    I'd love yo follow each other!!

    - Coral x

    ReplyDelete